Peugeot 308 SW

PEUGEOT 308 SW

Vanaf 25.580 Incl. BTW en BPM*

99g i

4.2l i

PEUGEOT 308 Active

Het exclusieve interieur van de Peugeot 308 SW weet op harmonieuze wijze design en innovatie te verenigen. Aandacht voor de kleinste details, een opmerkelijke binnenruimte en een ergonomische hightech cockpit: ontdek een nieuwe vorm van rijplezier.

Peugeot 308 SW - touchscreen

TOUCHSCREEN

In de Peugeot 308 SW beschikt de bestuurder over een groot 9,7 inch touchscreen dat fraai in de middenconsole is geïntegreerd en iets naar hem toe is gedraaid. Via dit touchscreen kunt u een groot aantal functies met uw vingertoppen bedienen. Dankzij de aanraaktoetsen en vele handige snelkoppelingen biedt het touchscreen veel intuïtief bedieningsgemak. Bovendien zijn er verschillende persoonlijke instellingen mogelijk.

Peugeot 308 SW - klein stuurwiel

KLEIN STUURWIEL

Het kleine stuurwiel van de Peugeot 308 SW doet u verlangen om er met de auto op uit te trekken. De kleine diameter van het stuurwiel maakt de auto extra wendbaar en geeft het autorijden een nieuwe dimensie. Het ligt perfect in de hand en de stijlvolle nappalederen bekleding met sierstiksels (afhankelijk van de uitvoering) doet daar nog een schepje bovenop.

Peugeot 308 SW - instrumentenpaneel

INSTRUMENTENPANEEL

Het uiterst geraffineerde, hightech design van het instrumentenpaneel roept associaties op met de wereld van luxe horloges. Bij het starten van de auto bewegen de fraai ontworpen wijzernaalden van de meters in tegengestelde richting en trekt ook de verlichting de aandacht. Dankzij het head-up instrumentenpaneel kunt u de informatie aflezen zonder uw ogen van de weg af te wenden, een ontspannen en veilige manier van rijden.

BAGAGERUIMTE

Peugeot 308 SW - bagageruimte
Peugeot 308 SW - bagageruimte
Peugeot 308 SW - bagageruimte

Met een lengte van 4585 mm, een breedte van 1804 mm en een hoogte van 1471 mm heeft de Peugeot 308 SW de ideale afmetingen voor een echte break, met een zee van ruimte voor passagiers en bagage.

Inclusief de praktische opbergvakken onder de vloerplaat heeft de bagageruimte een inhoud van maar liefst 610 dm3 (volgens VDA-norm 210, gelijk aan 660 liter aan water). De bagageruimte behoort daarmee tot de grootste in het segment.

Met de luxueuze, op de verchroomde rails i aangebrachte hakeni kunt u uw bagage eenvoudig over de bagageruimte verdelen en vastzetten.

PURE KWALITEIT

Het interieur van de Peugeot 308 SW bevestigt de pure lijnen van de auto. Het stijlvolle, rustgevende karakter van het interieur komt tot uitdrukking in de kleinste details: weinig zichtbare knoppen, een chique volumeknop, zijdeglans verchroomde en hoogglans zwarte portierlijsteni en sierdelen, enz. Het touchscreen, dat perfect in het volledig met zacht materiaal beklede dashboard is geïntegreerd, is een toonbeeld van geavanceerde technologie.

PANORAMADAK

Dankzij het glazen panoramadaki met een oppervlak van 1,69 m2 genieten de inzittenden nog meer van de ruimte en het comfort van de nieuwe 308 SW.

MAGIC FLAT

Voor nog meer gebruiksgemak is de nieuwe 308 SW standaard uitgerust met een "Magic Flat" achterbank. Met behulp van twee praktisch geplaatste hendels kunnen beide delen van de achterbank in één seconde worden weggeklapt, met een "magisch" resultaat: een grote laadruimte voor alles wat u maar wilt vervoeren, met een volledig vlakke laadvloer en een totaal laadvolume van maar liefst 1660 dm3 (VDA-norm 214)!