Peugeot 308 SW

PEUGEOT 308 SW

Vanaf 25.580 Incl. BTW en BPM*

99g i

4.2l i

PEUGEOT 308 Active

Puur, hightech en elegant: het design van de Peugeot 308 SW, verkozen tot Auto van het Jaar 2014, is het resultaat van nieuwe uitgangspunten waarin geen enkel detail aan het toeval wordt overgelaten.

PUUR DESIGN

Peugeot 308 SW - puur design

De Peugeot 308 SW heeft eenmoderne, gedurfde en geraffineerde vormgeving. De gestrekte, strakke lijnen tekenen een atletisch en zuiver silhouet, met een natuurlijke elegantie. Het grote glasoppervlak van de zijruiten accentueert de dynamiek van de auto en de riante binnenruimte.

PURE KWALITEIT

Peugeot 308 Berline - pure kwaliteit

Het interieur van de Peugeot 308 SW bevestigt de pure lijnen van de auto. Het stijlvolle, rustgevende karakter van het interieur komt tot uitdrukking in de kleinste details: weinig zichtbare knoppen, een chique volumeknop, zijdeglans verchroomde en hoogglans zwarte portierlijsten en sierdelen. Het touchscreen, dat perfect in het volledig met zacht materiaal beklede dashboard is geïntegreerd, is een toonbeeld van geavanceerde technologie.

RIJPLEZIER

Peugeot 308 SW - rijplezier

Neem plaats achter het kleine stuurwiel en u zult versteld staan van de doordachte ergonomie. Het stuurwiel ligt perfect in de hand en de uiterst nauwkeurige besturing staat garant voor een veilig en dynamisch weggedrag.
Het comfort staat op een hoog niveau dankzij de geraffineerde wielophanging, de uitstekende wegligging en een voortreffelijke geluidsisolatie. Bovendien beschikt u over een scala van rijhulpsystemen die uw veiligheid vergroten en autorijden gemakkelijker maken.

FULL LED TECHNOLOGIE

De scherp gelijnde grille en koplampen geven de voorzijde van de Peugeot 308 SW een krachtig, direct herkenbaar voorkomen.

Zowel voor als achter wordt een lichtsignatuur met full led-technologie toegepast i. Samen met de in de buitenspiegels geïntegreerde led-zijknipperlichten geeft de verlichting de Peugeot 308 SW een katachtige blik en een fascinerend, hoogwaardig aanzien.

ACHTERLICHTEN

De achterlichten, die evenals bij de vijfdeurs 308 zijn doorgetrokken in de flanken, hebben een bijzondere C-vormige lichtsignatuur en een opvallende opaalachtige hightech led-verlichting met 42 ledsi. Elke achterlichtunit is voorzien van drie extra leds voor de remlichten en maar liefst 48 leds voor de achterlichten.
Met deze lichtsignatuur die rechtstreeks verwijst naar die van de 508 SW en 508 RXH, behoort de Peugeot 308 SW duidelijk tot de grote breaks van het merk.