Peugeot 308 GT

PEUGEOT 308 GT

Vanaf 35.480 Incl. BTW en BPM*

130g i

5.6l i

PEUGEOT 308 GT

Het pure en dynamische design van de 308 GT is, net als bij de andere uitvoeringen van de Peugeot 308, tot in detail verzorgd. Met zijn specifieke GT-accenten heeft deze auto een onmiskenbaar sportief karakter gekregen.

PEUGEOT i-Cockpit GT

Peugeot 308 GT - i-Cockpit

Het indrukwekkende en hoogwaardige interieur, gekenmerkt door de Peugeot i-Cockpit, ademt sportiviteit. Tot de onmiskenbaar sportieve accenten van de 308 GT behoren de aluminium pedalen, de roestvrijstalen dorpellijsten, en de hemelbekleding en het bovenste deel van de interieurbekleding die in antracietgrijs zijn uitgevoerd.

De zorg die aan elk detail is besteed, maakt het verblijf in de auto tot een nog groter genoegen.

Peugeot 308 GT - multifuctionele display

GT-IDENTITEIT

Bij het openen van de portieren wordt u verwelkomt met een voor de GT specifieke welkomstboodschap, die wordt weergegeven op het multifuctionele display. Het instrumentenpaneel is voorzien van een achtergrond met een speciaal blokpatroon.

Peugeot 308 GT - Redline

REDLINE

Het grote touchscreen heeft een nieuw, uiterst sportief thema met de naam Redline, waarin de kleuren rood en zwart domineren.

Peugeot 308 GT - aluminium pedalen

GT-KARAKTER

De aluminium pedalen en de rode sierstiksels op de bekleding, het dashboard, de portierpanelen, de pookhoes en de matten geven een finishing touch aan het GT-karakter van het interieur.

BEKLEDING

Bij de 308 GT heeft u de keuze uit twee sportieve bekledingen:

  • Een combinatie van hoogwaardig kunstleder en alcantara, met rode sierstiksels in het centrale gedeelte van de stoelen.
  • Nappaleder Club met rode sierstiksels.

Raadpleeg voor meer informatie over het leder de technische gegevens. Deze zijn verkrijgbaar bij uw dealer of via www.peugeot.nl.