Peugeot 308 GT

PEUGEOT 308 GT

Vanaf 35.480 Incl. BTW en BPM*

130g i

5.6l i

PEUGEOT 308 GT

Het pure en dynamische design van de 308 GT is, net als bij de andere uitvoeringen van de Peugeot 308, tot in detail verzorgd. Met zijn specifieke GT-accenten heeft deze auto een onmiskenbaar sportief karakter gekregen.

PURE LIJNEN

Peugeot 308 GT - pure en aerodynamische vormen

Het design van de 308 GT wordt gekenmerkt door pure, aerodynamische vormen. De gestrekte, strakke lijnen geven de auto een atletisch en krachtig silhouet, met een natuurlijke elegantie.

De glanzend zwarte buitenspiegels vormen een visuele eenheid met de zijruiten. De achterste zijruiten zijn bovendien extra getint.

GT-SIGNATUUR

Peugeot 308 GT - voorzijde grille
Peugeot 308 GT - dubbel uitlaatsierstuk

De leeuw van Peugeot is in de grille geplaatst. Aan de achterzijde laat de 308 GT zijn sportieve aspiraties zien met zijn in hoogglans zwart uitgevoerde diffusor met dubbel uitlaatsierstuk.
De grille, de achterklep en de voorschermen dragen het GT-logo.

Peugeot 308 GT - lichtsignatuur

Lichtsignatuur

Aan de voorzijde valt de auto op door zijn verlichting die volledig bestaat uit leds. De bijzondere, boven de luchtroosters geplaatste sequentiële richtingaanwijzers met van binnen naar buiten  oplichtende  leds onderstrepen het hightech karakter van de 308 GT.

Peugeot 308 GT - Velgen

Velgen

De lichtmetalen 18 inch-velgen "Diamant" zijn in twee tinten uitgevoerd. Door het oppervlak te frezen hebben de spaken hun specifieke uitstraling gekregen. Deze velgen zijn voorzien van Michelin Pilot Sport 3-banden die bijzonder veel grip bieden.

KWALITEIT

De 308 GT maakt niet alleen indruk met zijn design en sportieve prestaties, maar ook met zijn voortreffelijke kwaliteitsniveau. Zowel aan de buitenzijde als in het interieur is de pasvorm van de onderdelen perfect en is de afwerking verzorgd tot in de kleinste details.

De hoogwaardige en fraaie materialen - met zacht materiaal bekleed dashboard, met geperforeerd leder bekleed stuurwiel, portierpanelen van thermisch gevormd kunststof - veraangenamen het verblijf in de auto.