5 REDENEN
OM DE 308 TE KIEZEN

Met zijn sportieve design en luxueuze uitrusting is de Peugeot 308 CC een coupé-cabriolet die helemaal van deze tijd is.
1

WEGKLAPBAAR DAK

WEGKLAPBAAR DAK
WEGKLAPBAAR DAK

Met één druk op de schakelaar op de middenconsole wordt het wegklapbare dak van de 308 CC automatisch en geluidloos in de bagageruimte opgeborgen. Het openen van het wegklapbare dak kan worden gevolgd via een animatie op het eveneens wegklapbare kleurenscherm*.
* Standaard of optioneel, afhankelijk van de uitvoering

MEER OVER HET EXTERIEUR
2

THERMISCH COMFORT

THERMISCH COMFORT

De temperatuur in de Peugeot 308 CC is altijd behaaglijk, zelfs als het dak is geopend. Airwave* is een systeem dat warme lucht verspreidt via de hoofdsteunen van de voorstoelen, waardoor de nek, de hals en het hoofd van de inzittende altijd worden omgeven door aangenaam warme lucht. Airwave maakt het, in combinatie met de automatische airconditioning*, de stoelverwarming en de "Windstop"*, mogelijk om al bij het verschijnen van de eerste zonnestralen open te rijden.
* Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar

MEER OVER HET INTERIEUR
3

STOELEN

STOELEN

Zowel in de coupé- als in de cabrioletconfiguratie biedt de 308 CC vier volwaardige zitplaatsen en verrassend veel binnenruimte. Voor een optimaal comfort zijn de stoelen zo ontwikkeld dat de bestuurder een uitstekende zitpositie heeft en de passagiers genieten van een geweldig zitcomfort. De voorstoelen zijn voorzien van stoelverwarming*, een comfortabele functie voor de bestuurder en voorpassagier. Tussen de twee achterstoelen bevindt zich een opklapbare middenarmsteun.  
* Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel

MEER OVER HET INTERIEUR
4

DEMPING VAN TRILLINGEN

Aan boord van de Peugeot 308 CC heerst rust, doordat er geen trillingen ontstaan die de besturing, het zicht in de spiegels en het zitcomfort hinderen. De vering en de wielophanging zijn speciaal ontworpen voor de 308 CC, waardoor trillingen in de stoelen en het stuurwiel sterk verminderd zijn. Dit komt het comfort van de inzittenden ten goede en is een toonbeeld van de knowhow van Peugeot op het gebied van coupé-cabrioletmodellen.

DEMPING VAN TRILLINGEN MEER OVER HET INTERIEUR
5

MULTIMEDIA- SYSTEMEN

De 308 CC biedt u een keuze uit verschillende hypermoderne audio- of telematicasystemen: Peugeot Connect Sound*, Peugeot Connect Bluetooth® (standaard), Peugeot Connect Nav of Peugeot Connect 3D Nav waarbij de passagiers ook van het beeld kunnen genieten. Dankzij deze drie systemen kunt u muziek luisteren, bellen zonder uw handen van het stuurwiel te nemen en naar de plaats van bestemming worden genavigeerd. De auto kan met deze systemen zelfs hulp inschakelen in geval van nood.
De Peugeot Connect 3D Nav beschikt over een harde schijf van 40 GB voor de kaartgegevens voor het navigatiesysteem en muziek, en een spraakherkenningsfunctie.
* Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel

MEER OVER DE TECHNOLOGIE