NIEUWE 308 BERLINE - RIJSENSATIES

PEUGEOT 308

Nieuwe PEUGEOT 308 Berline

Vanaf 22.130 Rijklaar*

95g i

4l i

Het interieur van de nieuwe Peugeot 308 kenmerkt zich door het pure design en de unieke Peugeot i-Cockpit®.

DE PEUGEOT i-Cockpit®, CHIC EN PUUR

i

In het interieur staat rijplezier voorop, met de PEUGEOT i-Cockpit® die zich kenmerkt door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een capacitief touchscreen. Een lay-out die het autorijden nog dynamischer en instinctiever maakt.i

CONNECT 3D-NAVIGATIESYSTEEM

Het Connect 3D-navigatiesysteem met spraakbediening en TomTom-services geeft alle essentiële informatie die onderweg van pas komt (verkeersinformatie, weer, tankstations, dichtstbijzijnde parkeergelegenheden, POI's) op het capacitieve touchscreen weer. Optioneel kunt u kiezen voor een betaaldi abonnement op de service Gevarenzones van TomTom® zodat u door de community wordt geïnformeerd over permanente en tijdelijke gevarenzones.

De nieuwe Peugeot 308 – Het nieuwe Connect 3D-navigatiesysteem met spraakbediening

MIRROR SCREEN

i

Dankzij de Mirror Screenfunctie kunt u gebruik maken van apps die compatibel zijn met Apple CarPlay TM, MirrorLink® of Android Autoi, door deze direct weer te geven op het capacitief touchscreen.

WEGLIGGING

De nieuwe Peugeot 308 GT – Achteraanzicht – Een voortreffelijke wegligging

Omdat rijplezier nauw samenhangt met een gevoel van optimale voertuigbeheersing, biedt de nieuwe Peugeot 308 met zijn hoogwaardige technologie een voortreffelijke wegligging. Het onderstel is optimaal afgestemd op de betreffende motoruitvoering. De efficiency en het comfort zijn dus altijd optimaal, ongeacht of u kiest voor een BlueHDi- of PureTech-motor. Met het Driver Sport Pack kunnen diverse instellingen worden gewijzigd voor nog sportievere rijsensaties.

INTENSE SENSATIES

/image/19/5/peugeot-308sw-2017-300-fr.277195.jpg

DRIVER SPORT PACK

Met het Driver Sport Packi kunnen diverse instellingen worden gewijzigd voor nog sportievere rijsensaties. Dit systeem, dat de bestuurder kan inschakelen met de toets "Sport" op de middenconsole, vergroot het rijplezier door de zintuigen te prikkelen: de bekrachtigde besturing en het gaspedaal reageren directer op de commando's van de bestuurder,

De nieuwe Peugeot 308 GT – rode verlichting van het instrumentenpaneel

het motorgeluid wordt versterkt en klinkt sportiever, de informatie op het instrumentenpaneel wordt rood in plaats van wit weergegeven en de rijinformatie wordt afgestemd op de sportieve bestuurder (geleverd vermogen, turbodruk, versnelling in rijrichting en G-krachten).

De nieuwe Peugeot 308 GT – Denon-hifisysteem – Luidspreker

DENON-HIFISYSTEEM

Geniet onderweg van uw favoriete muziek met de onnavolgbare geluidskwaliteit van het Denon-hifisysteemi. Het Denon-hifisysteem van de Peugeot 308 is een op maat gemaakt technologisch hoogstandje, met 8 luidsprekers, een subwoofer en een digitale versterker. De keuze uit twee geluidsverdelingen en vijf geluidssferen garandeert voor alle inzittenden een krachtig, zuiver en natuurgetrouw geluid.