Peugeot 308 Berline

PEUGEOT 308 Berline

Vanaf 21.980 Incl. BTW en BPM*

95g i

4l i

PEUGEOT 308 Berline

Het interieur van de Peugeot 308 combineert een fraaie vormgeving met intuïtieve functies. Het strakke en uiterst functionele design zorgt voor een optimale ergonomie, zodat u als nooit tevoren van het rijden kunt genieten.

Peugeot 308 Berline - cockpit

PUUR DESIGN

Uit de efficiënt ingedeelde, ruimtelijke cockpit, het verminderde aantal knoppen en de fraaie, hoogwaardige materialen spreekt in het interieur van de Peugeot 308 de aandacht voor het detail en de afwerking. Het interieur heeft een innovatieve, uiterst sober gehouden vormgeving.

Peugeot 308 Berline - i-Cockpit

PEUGEOT i-Cockpit®

De bestuurder van de Peugeot 308 bevindt zich in een echte cockpit met een innovatief en hoogwaardig design: de Peugeot i-Cockpit. Deze cockpit, die aan bijzonder strenge eisen moest voldoen, kenmerkt zich door een klein stuurwiel, een strak gestileerd head-up instrumentenpaneel, een groot 9,7 inch touchscreen en een hoge middenconsole.
De bestuurder kijkt over de tellers heen, waardoor het rijden een dynamisch karakter krijgt in de voor Peugeot kenmerkende stijl. Alle bedieningsfuncties laten zich tijdens het rijden intuïtief en veilig bedienen.

PURE KWALITEIT

Alle elementen in het interieur zijn op harmonieuze wijze in het ontwerp opgenomen: het kleine aantal zichtbare knoppen, het volledig geïntegreerde hightech touchscreen en de prominente volumeknop bevestigen het exclusieve karakter. De aandacht voor detail blijkt ook uit het volledig met zacht materiaal beklede dashboard en de gematteerd verchroomde en in glanzende zwarte lak uitgevoerde sierdelen.

PANORAMADAK

Peugeot 308 Berline - panoramadak

Het glazen panoramadak zorgt voor extra licht in het interieur, wat bijdraagt aan het comfort voor de bestuurder en passagiers. Dankzij het royale glasoppervlak en het grote glazen dak (1,69 m2) baadt het interieur in licht. Te fel zonlicht kan worden tegengehouden door het elektrisch bediende zonnescherm aan de binnenzijde te sluiten.

Peugeot 308 Berline - Denon hifi-systeem

DENON-HIFI GELUIDSSYSTEEM

Voor de Peugeot 308 heeft audiospecialist Denon een geluidsinstallatie van topkwaliteit, met 8 luidsprekers en een subwoofer ontwikkeld. De grote volumeknop, geïnspireerd op hoogwaardige hifi-systemen, accentueert het strakke design van de middenconsole. De keuze uit twee geluidsverdelingen en vijf geluidssferen garandeert voor alle inzittenden een krachtig, zuiver en natuurgetrouw geluid.

Peugeot 308 Berline - compact stuur

COMPACT STUUR

Het compacte stuurwiel van de Peugeot 308 nodigt je uit om 'on the road' te gaan. Zijn verkleinde diameter maakt het sturen makkelijker en verhoogt het rijplezier. Het doet u verlangen om er met de auto op uit te trekken. De kleine diameter van het stuurwiel maakt de auto extra wendbaar en geeft het autorijden een nieuwe dimensie. Het ligt perfect in de hand en de lederen bekleding met stiksels, standaard vanaf Active, doet daar nog een schepje bovenop.

Peugeot 308 Berline - instrumentenpaneel

INSTRUMENTEN PANEEL

Het design van het instrumentenpaneel roept associaties op met de wereld van luxe horloges. Bij het starten van de auto bewegen de fraai ontworpen wijzernaalden van de meters in tegengestelde richting en trekt ook de verlichting de aandacht. Dankzij het head-up instrumentenpaneel kunt u de informatie aflezen zonder uw ogen van de weg af te wenden, een ontspannen en veilige manier van rijden.

BEKLEDING

Afhankelijk van het uitrustingsniveau heeft u de keuze uit zeven bekledingsstoffen en verschillende interieurambiances. Geborsteld aluminium, zwart gelakte of gematteerd verchroomde sierpanelen, lederen of stoffen stoelbekleding: een eigentijds en stijlvol interieur dat bij elke uitvoering weer een eigen gezicht heeft.