6 REDENEN
OM DE 208 TE KIEZEN

Voor hem. Voor haar. De 208 XY speelt zijn eigen spelregels. Hij verleidt zowel stedelijke avonturiers die op zoek zijn naar de nieuwste trends, maar ook mensen voor wie elegantie gewoon een manier van leven is. Heb een ontmoeting met de inspiratie van deze tijd.
1

SPECIFIEK EXTERIEURDESIGN

SPECIFIEK EXTERIEURDESIGN

Lijnen die tot curves worden, details die persoonlijkheid geven, de 208 XY verbeeldt zijn formule op fraaie wijze. Extra verfraaid door de keuze van de nieuwe paarse kleur
Purple Night, met subtiele tonen van chroom, verbrede wielkasten, en een achterbumper die verrijkt is met een vleugje chroom, met een katachtig silhouet en verfijnd. Echt een modeplaatje die 208 XY, die speelt met het licht en alle ogen naar zich toe trekt.

MEER OVER HET EXTERIEUR
2

LICHTSIGNATUUR

LICHTSIGNATUUR

De voorzijde onderscheidt zich door een specifieke grille, die de glans van chroom doet uitkomen tegen de glanzend zwarte ondergrond. Echte aantrekkingskracht hebben de koplampen, die voorzien zijn van unieke rechthoekig gevormde reflectoren, LED-dagrijverlichting en gezichtsbepalende LED-richtingaanwijzers.

MEER OVER HET EXTERIEUR
3

PERSONALISERING

  • PERSONALISERING 2
  • PERSONALISERING 3
  • PERSONALISERING 4

Geïnspireerd door de wereld van mode en design, prikkelt de 208 XY de zintuigen. Om de 208 XY een nog meer persoonlijk karakter te geven kan het dak worden uitgerust met een sticker, die zich laat bewonderen door het panoramisch glazen dak. Ook is er een sticker beschikbaar om de sierstrip in de voorbumper te verfraaien.

MEER OVER HET EXTERIEUR
4

VERZORGDE AFWERKING

VERZORGDE AFWERKING
VERZORGDE AFWERKING

Met aandacht voor imago, toont de 208 XY zijn uitrustingsdetails. Aan uw voeten, de aluminium sportpedalen die de dynamiek van de auto onderstrepen. In het midden het touchscreen met chroomomranding. En boven u, in tegenstelling tot de andere 208 versies, een donkere hemelbekleding, die zorgt voor een meer intieme en gezellige sfeer.

MEER OVER HET INTERIEUR
5

ACTIEVE PARKEERHULP

Om u behulpzaam te zijn bij het fileparkeren met minder kans op schades, kan de 208 XY worden uitgerust met Actieve parkeerhulp, die u de zorg van het in- en uitparkeren uit handen neemt.

MEER OVER DE TECHNOLOGIE
6

TOUCHSCREEN

TOUCHSCREEN

Met het centraal geplaatste 7 inch touchscreen, zijn ondermeer navigatie en audio binnen handbereik van bestuurder èn voorpassagier.

MEER OVER DE TECHNOLOGIE