208 GTi - TECHNOLOGIE

PEUGEOT 208 - GTi

PEUGEOT 208 GTi

Vanaf 30.170 Rijklaar*

125g i

5.4l i

De hightech uitrusting van de nieuwe PEUGEOT 208 GTi is gericht op rijplezier en comfort, en ondersteunt de bestuurder om de efficiency en veiligheid te verbeteren.

WEGLIGGING

Peugeot 208 GTi - wegligging

Zijn meeslepende karakter blijkt al bij de eerste meters. Dankzij zijn uiterst geraffineerde ondersteli, stuggere vering en vóór 10 mm en achter 20 mm vergrote spoorbreedte brengt de nieuwe PEUGEOT 208 GTi u met zijn wendbaarheid en stuurprecisie op elk wegtype in vervoering.

Samen met de PEUGEOT i-Cockpit met het compacte stuurwiel, de aangepaste wielophanging en het lage gewichti, dat de auto tevens zuiniger en lichtvoetiger maakt, staat het onderstel van de nieuwe PEUGEOT 208 GTi borg voor een perfecte balans tussen comfort en een sportief rijgedrag, zodat u veilig kunt genieten van het rijplezier dat de auto te bieden heeft.

LED-KOPLAMPEN

Peugeot 208 GTi - LED koplampen

De koplampen hebben een rechthoekige interne structuur en zijn voorzien van richtingaanwijzers en accentverlichting met de LED flat guide-technologiei die een bijzonder licht geven. Hiermee heeft de nieuwe PEUGEOT 208 GTi een scherpe, onmiddellijk herkenbare blik.

Deze koplampen zorgen onder alle omstandigheden voor een optimaal zicht, ook in de berm en in bochten.

De dagrijverlichting en de richtingaanwijzers werken met LED's. Deze LED's zijn om de koplamp heen gebogen en geven de nieuwe PEUGEOT 208 GTi zijn katachtige en hypnotiserende blik.

HIGHTECH ACHTERLICHTEN

Peugeot 208 GTi - hightech achterlichten

De achterlichten van de nieuwe PEUGEOT 208 GTi zijn met hun nieuwe 3D LED-klauweni en warmrode kleur ware technologische hoogstandjes die direct de aandacht trekken en het technologische en sportieve karakter van de auto versterken.

Link MyPeugeot

De appi maakt gebruik van een Bluetooth®-verbinding met het touchscreen van uw auto. De gegevens van uw autoi worden naar uw smartphone (indien compatibel) verzonden zodat u van de volgende functies gebruik kunt maken:

  • Onderhoud en waarschuwingen: u krijgt automatisch een herinnering als het tijd is voor een onderhoudsbeurt.
  • Find My Cari: met deze functie kunt u de plek terugvinden waar u uw auto hebt geparkeerd.
  • Last Mile Guidancei: nadat u uw auto hebt geparkeerd, wordt u met deze functie begeleid als u het resterende gedeelte van de route naar uw bestemming te voet aflegt (aanwezigheid van een navigatie-app noodzakelijk).
  • Actieradius: tussen twee ritten door kunt u het brandstofniveau en de resterende actieradius van uw auto bekijken.
  • Ritgegevens: op de plaats van bestemming kunt u de belangrijkste gegevens van de laatste rit bekijken: duur, gemiddeld brandstofverbruik, afgelegde afstand.