280 GTi - INTERIEUR

PEUGEOT 208 - GTi

PEUGEOT 208 GTi

Vanaf 30.170 Rijklaar*

125g i

5.4l i

De nieuwe PEUGEOT 208 GTi is volledig gericht op rijplezier en is daarom om de bestuurder heen gebouwd. Elk detail, van het ergonomische head-up instrumentenpaneel tot de middenconsole, past perfect in deze elegante omgeving.

PEUGEOT i-Cockpit

Peugeot 208 GTi - i-Cockpit®

De PEUGEOT i-Cockpit® is een nieuwe lay-out van de cockpit die garant staat voor een ongekend rijplezier. Deze cockpit, die aan vele eisen moest voldoen, kenmerkt zich door de intuïtieve bediening van alle functies.

Elk detail van de PEUGEOT i-Cockpit® heeft effect op het rijden en draagt bij aan het comfort. Met het compacte, voortreffelijk in de hand liggende stuurwiel biedt de auto nog meer stuurgevoel. Dankzij het head-up instrumentenpaneel kunt u alle belangrijke rijinformatie in één oogopslag aflezen, zonder de blik van de weg af te wenden. De nieuwe middenconsole en het grote 9,7 inch touchscreen zijn strak vormgegeven.

Het minimale aantal knoppen en de hoogwaardige materialen geven de PEUGEOT i-Cockpit® zijn unieke uitstraling.

Peugeot 208 GTi - head-up instrumentenpaneel

HIGHTECH INSTRUMENTEN
PANEEL

De recht voor u geplaatste tellers van het head-up instrumentenpaneel zijn omrand met rode LED-verlichting en hebben een achtergrond in een mat en glanzend dambordpatroon en wit verlichte wijzernaalden. Zo hoeft de bestuurder zijn ogen niet van de weg te wenden om de belangrijkste rijinformatie te zien.

Peugeot 208 GTi - i-Cockpit®

COMPACT STUURWIEL

Pak het van een GTi-logo voorziene en met nerfleder beklede stuurwiel vast. Dankzij dit stuurwiel en de relatief geringe afmetingen van de nieuwe PEUGEOT 208 GTi - minder dan 4 meter lang - is de auto bijzonder wendbaar en biedt hij enorm veel rijplezier.

Peugeot 208 GTi - touchscreen

TOUCHSCREEN

Het ideaal geplaatste 7 inch touchscreen is uitgevoerd in het sportieve thema Redline, waarin de kleuren rood en zwart domineren. Via dit scherm kunt u met uw vingertoppen het navigatiesysteem en diverse andere functies bedienen. Bij dit scherm beschikt u over jack- en USB-aansluitingen zodat u naar uw favoriete muziek kunt luisteren of uw apparatuur kunt opladen, en een Bluetooth-verbinding om veilig te bellen en muziek te streamen.

SENSATIES GEGARANDEERD

Peugeot 208 GTi - bekleding
Peugeot 208 GTi - bekleding GTi-logo
/image/13/9/peugeot_208_2015_607_fr.19139.jpg

Neem plaats op de met leder beklede stoelen met GTi-logo. U vindt snel de juiste rijpositie en uw hand vindt instinctief de gematteerd verchroomde pookknop met rode accenten.

OOG VOOR DETAIL

Peugeot 208 GTi - rode sierstiksels

Elk detail ademt GTi: rode sierstiksels op de stoelen, de armsteunen van de portieren, de pookhoes en de met leder beklede handremgreep zwarte veiligheidsgordels met een rode bies, glanzend zwarte deurgrepen met een rode bies, instaplijsten met logo en aluminium sportpedalen.