280 GTi - EXTERIEUR

PEUGEOT 208 - GTi

PEUGEOT 208 GTi

Vanaf 30.170 Rijklaar*

125g i

5.4l i

In de nieuwe PEUGEOT 208 GTi komen design en sportiviteit samen. Zowel door de lijnvoering als de zorg die is besteed aan elk detail, doet deze sportauto de mythische GTi op eigentijdse wijze herleven.

SPORTIEF EN GERAFFINEERD

Peugeot 208 GTi

De voorzijde van de nieuwe PEUGEOT 208 GTi is al even aantrekkelijk als indrukwekkend: de nieuwe bumper is nog scherper, geraffineerder en gespierder vormgegeven. De bredere grille heeft een dikkere rand en is nu volledig geïntegreerd in de bumper.

TEXTUURLAK

Peugeot 208 GTi - sierlijsten met GTi-logo
Peugeot 208 GTi - voorzijde

De onderscheidende en chique nieuwe textuurlak in de kleur Ice Silver voelt verrassend aan en geeft de carrosserie een mat uiterlijk met satijneffect. Deze lak accentueert het design van de auto en versterkt het sportieve karakter van de nieuwe PEUGEOT 208 GTi.

Deze lak is sterker en gemakkelijker te onderhouden dan conventionele matte lakken en uitstekend bestand tegen kleine krasjes. De auto kan dan ook probleemloos regelmatig gewassen worden, zowel met de hogedrukspuit als in een wasstraat met rolleni. Nu deze kleur voor productieauto's beschikbaar is gekomen, kan eindelijk iedereen ervan profiteren.

LICHTIDENTITEIT

Peugeot 208 GTi - lichtidentiteit

De achterlichten van de nieuwe PEUGEOT 208 GTi zijn met hun nieuwe 3D LED-klauweni en de warmrode kleur ware technologische hoogstandjes die direct de aandacht trekken.

GTI-SPIRIT

Peugeot 208 GTi - rode remklauwen

In combinatie met de vergrote spoorbreedte en de rode remklauwen zetten de standaard lichtmetalen 17 inch-velgen de toon. De GTi-spirit wordt bovendien onderstreept door rode accenten: de rood gelakte sierstrip in de grille met het verchroomde dambordpatroon en de merknaam PEUGEOT in rode letters op de grille en de achterklep benadrukken het sportieve karakter van de auto.

SPORTIEF DNA

Peugeot 208 GTi - GTi-logo
Peugeot 208 GTi - sierlijsten met GTi-logo
Peugeot 208 GTi - uitlaatsierstuk

Bij nieuwe PEUGEOT 208 GTi is aan elk detail aandacht besteed: de vergrote spoorbreedte, de rode remklauwen, de sierlijsten met GTi-logo op de achterstijlen, de achterspoiler en het dubbele trapeziumvormige verchroomde uitlaatsierstuk zullen sportieve rijders doen watertanden.