Peugeot 208

PEUGEOT 208 5-deurs

Vanaf 16.440

99g i

4.3l i

De hightech uitrusting van de nieuwe PEUGEOT 208 is gericht op rijplezier en comfort, en ondersteunt de bestuurder om de efficiency en veiligheid te verbeteren.

COMPACT EN BIJZONDER WENDBAAR

/image/94/8/peugeot_208_2015_316_fr.18948.jpg

COMPACT EN BIJZONDER WENDBAAR

De PEUGEOT 208 is op de snelweg maar ook in de stad volledig in zijn element. Dankzij de achteruitrijcamera en parkeerhulpsensoreni (detectie van obstakels bij het achteruitrijden) en de Actieve parkeerhulpi (actieve parkeerhulp voor fileparkeren of het inparkeren in een parkeervak haaks op de rijbaan, tot snelheden van 7 km/h).

/image/94/9/peugeot_208_2015_471_fr.18949.jpg


Door de compacte afmetingen van de PEUGEOT 208 - de auto is minder dan 4 meter lang - en het compacte stuurwiel is de auto in stadsverkeer uiterst wendbaar: een garantie voor een plezierig en dynamisch rijkarakter.

WEGLIGGING

/image/95/0/peugeot_208_2015_17_nl_.18950.jpg

De PEUGEOT 208 biedt dankzij de sterke, veelzijdige en zuinige PureTech- en BlueHDi-motoren uitstekende rijprestaties zonder dat dit ten koste gaat van het rijplezier.

Samen met de PEUGEOT i-Cockpit met het compacte stuurwiel, de aan de verschillende motoren aangepaste wielophanging en het lage gewicht, dat de auto tevens zuiniger en lichtvoetiger maakt, biedt het onderstel van de nieuwe PEUGEOT 208 u een perfecte balans tussen comfort en wegligging, zodat u optimaal kunt genieten van het rijplezier dat de auto te bieden heeft.

LED-KOPLAMPEN

/image/95/1/peugeot_208_2015_166_fr.18951.jpg

Met hun zwarte en verchroomde binnenwerk en hightech LED-lichtsignatuuri geven de koplampen de PEUGEOT 208 een direct herkenbare, scherpe blik. Bovendien zorgen ze voor een uitstekende verlichting, ook van de berm en in bochten.

HIGHTECH ACHTERLICHTEN

/image/95/2/peugeot_208_2015_168_fr.18952.jpg

De achterlichten van de PEUGEOT 208 trekken direct de aandacht met hun nieuwe 3D LED-klauweni en warmrode kleur. Deze voor PEUGEOT zo kenmerkende achterlichten zijn een technologisch hoogstandje.

MIRROR SCREEN

i

Dankzij de functie Mirror Screeni kunt u de apps gebruiken van uw smartphone die compatibel is met MirrorLink®i of Carplay®i op het 7 inch touchscreen 

Voor een optimale weergave en een veilig gebruik van de apps in de auto worden de compatibele apps weergegeven met een speciaal voor gebruik tijdens het rijden ontwikkelde interface.

LINK MY PEUGEOT

De appi maakt gebruik van een Bluetooth®-verbinding met het touchscreen van uw auto. De gegevens van uw autoi worden naar uw smartphone (indien compatibel) verzonden zodat u van de volgende functies gebruik kunt maken:

  • Onderhoud en waarschuwingen: u krijgt automatisch een herinnering als het tijd is voor een onderhoudsbeurt.
  • Find My Cari: met deze functie kunt u de plek terugvinden waar u uw auto hebt geparkeerd.
  • Last Mile Guidancei : nadat u uw auto hebt geparkeerd, wordt u met deze functie begeleid als u het resterende gedeelte van de route naar uw bestemming te voet aflegt (aanwezigheid van een navigatie-app noodzakelijk).
  • Actieradius: tussen twee ritten door kunt u het brandstofniveau en de resterende actieradius van uw auto bekijken.
  • Ritgegevens: op de plaats van bestemming kunt u de belangrijkste gegevens van de laatste rit bekijken: duur, gemiddeld brandstofverbruik, afgelegde afstand.