ONTDEK DE 208

Het nieuwe design van deze compacte hatchback is karaktervoller, sportiever en geraffineerder dan ooit. Laat u overtuigen door zijn karakter en ervaar zijn tomeloze energie.
1

MAGNETISCHE AANTREKKINGSKRACHT

MAGNETISCHE AANTREKKINGSKRACHT

Vanaf het eerste moment weet de PEUGEOT 208 u te verleiden met zijn design dat karaktervoller, sportiever en geraffineerder is dan ooit.

Deze nieuwe identiteit, in combinatie met de verder naar de buitenkant geplaatste mistlampen, geeft de auto een breder en dynamischer voorkomen. Een uitnodiging om achter het stuur plaats te nemen van een auto die aan de weg gekleefd lijkt te zijn.

MEER OVER HET EXTERIEUR MEER OVER HET INTERIEUR
2

INTUÏTIEVE EN INTENSE RIJBELEVING

INTUÏTIEVE EN INTENSE RIJBELEVING

Het kwalitatief hoogwaardige interieur van de PEUGEOT 208 valt op door zijn strakke design. Dankzij de PEUGEOT i-Cockpit zijn alle functies gemakkelijk en snel te bedienen.

De PEUGEOT i-Cockpit, die bestaat uit een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot touchscreeniStandaard vanaf het tweede uitrustingsniveau., biedt u een intense rijbeleving om optimaal te genieten van het dynamische, scherpe en veilige rijkarakter van deze auto.

MEER OVER DE i-COCKPIT MEER OVER DE WENDBAARHEID
3

EFFICIËNCY EN VEILIGHEID

EFFICIËNCY EN VEILIGHEID

De compacte afmetingen, het lage gewicht, de aerodynamica en het rijgedrag van de PEUGEOT 208 staan borg voor een perfecte balans tussen comfort en wegligging.

Dankzij nieuwe hightech voorzieningen en het brede gamma PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren van de nieuwste generatie, die allemaal aan de Europese Euro 6-normen voldoen, gaan deze kwaliteiten samen met prestaties en gebruikskosten die toonaangevend zijn in dit segment.

MEER OVER DE TECHNOLOGIE MEER OVER DE MOTORISATIES MEER OVER DE VEILIGHEID

De PEUGEOT 208 kan ook worden voorzien van de nieuwe zestraps automatische transmissie met koppelomvormer EAT6iEfficient Automatic Transmission 6.. Deze snel en soepel schakelende automaat, die versnellingen kan overslaan, versterkt de rijsensaties nog verder.