Peugeot 2008 SUV

PEUGEOT 2008 SUV

Vanaf 20.950 Incl. BTW en BPM*

114g i

4.9l i

PEUGEOT 2008 SUV

Peugeot 2008 SUV - Grip Control®

GRIP CONTROL®

De Grip Control® maakt de 2008 SUV nog multifunctioneler en biedt u de mogelijkheid uw horizons te verleggen... De veelzijdige en flexibele Grip Control® verbetert de tractie door de aandrijving van de voorwielen aan de ondergrond aan te passen met behulp van de regeling van het ESP. De Grip Control® wordt geleverd op motoren vanaf 100 pk, voorzien van een handgeschakelde versnellingsbak  of een automatische transmissie, en in combinatie met 16 of 17 inch M & S-bandeni. Deze banden zijn in heel Europa toegestaan in plaats van winterbanden.

Peugeot 2008 SUV - Grip Control®

Met de centraal geplaatste draaiknop kunt u de vijf standen van de Grip Control® selecteren:
- Standaardi
- Sneeuwi
- Offroadi
- Zandi
- ESP Offi

Bekijk de video

i Kan media niet laden

MOTOREN EN AUTOMATISCHE TRANSMISSIE EAT6

Peugeot 2008 SUV - onderstel

De nieuwe PEUGEOT 2008 SUV is leverbaar met de Euro 6 PureTech-benzinemotoren met drie cilinders die borg staan voor uitstekende prestaties en lage gebruikskosten. Deze motoren hebben een beter rendement dankzij het lagere gewicht en de kleinere afmetingen. Voor nog meer rijsouplesse is de 1.2 PureTech 110 leverbaar in combinatie met de automatische transmissie EAT6 met 6 versnellingen, een transmissie die snel en vloeiend schakelt.

De uitvoering met dieselmotor is voorzien van de BlueHDi-technologie die het brandstofverbruik, de uitstoot van NOx (stikstofoxide) - tot wel 90% - en de CO2-uitstoot aanzienlijk vermindert.

ONDERSTEL

Peugeot 2008 SUV - onderstel

De 2008 SUV is een aerodynamische compacte SUV met een uitstekend rijgedrag dankzij het lage gewicht i en de specifieke afstemming van het onderstel.  De schroefveren, schokdempers, stabilisatorstangen en voor- en achtertrein zijn specifiek zodat elke 2008 SUV, ongeacht de motoruitvoering, geweldig rijdt.
 
De carrosserie helt nauwelijks over en de strategie van de stuurbekrachtiging is aangepast aan het type onderstel, zodat het compacte stuurwiel altijd een nauwkeurig stuurgevoel geeft.

Peugeot 2008 SUV -  Actieve parkeerhulp

ACTIEVE PARKEERHULP EN ACHTERUITRIJCAMERA

De Actieve parkeerhulpi detecteert een parkeerruimte en assisteert u bij het in- en uitparkeren, bij fileparkeren of bij het parkeren in een parkeervak haaks op de rijbaan. Het systeem laat bij een snelheid tot 8 km/h de auto automatisch sturen en informeert de bestuurder via meldingen en geluidssignalen.
U moet zelf  gas geven, remmen, de versnellingsbak en, bij een handgeschakelde versnellingsbak, de koppeling bedienen.

Peugeot 2008 SUV -  achteruitrijcamera

 De achteruitrijcamera wordt automatisch ingeschakeld bij het inschakelen van de achteruitversnelling. De beelden van de camera worden weergegeven op het touchscreen zodat u obstakels achter de auto kunt waarnemen die u anders niet zou kunnen zien.

VERLICHTING

Peugeot 2008 SUV - accentverlichting
Peugeot 2008 SUV - accentverlichting

De dynamische uitstraling van de nieuwe PEUGEOT 2008 SUV wordt versterkt door de typerende accentverlichting. De naadloos in de carrosserie geïntegreerde koplampen hebben in zwart afgewerkte reflectoreni.


Aan de achterzijde vallen de voor de nieuwe 2008 SUV kenmerkende hightech achterlichten op, met drie fascinerende 3D-klauwen.

MIRROR SCREEN

Peugeot 2008 SUV - Mirror Screen

Dankzij de functie Mirror Screeni kunt u de appsiAlleen gecertificeerde MirrorLink®- of Apple CarPlayTM-apps kunnen, afhankelijk van de app, zowel bij stilstaande auto als tijdens het rijden worden gebruikt. Tijdens het rijden kunnen bepaalde functionaliteiten van deze apps echter geblokkeerd zijn. Voor bepaalde typen content die gratis beschikbaar zijn op uw smartphone, moet een gelijkwaardige betaalde MirrorLink®- of Apple CarPlayTM-app worden gedownload. De Mirror Screen-functie werkt met de technologie MirrorLink® in combinatie met telefoons met Android-besturingssysteem en compatibiliteit met MirrorLink®, en met de technologie Apple CarPlayTM in combinatie met telefoons met iOS-besturingssysteem, op voorwaarde dat de gebruiker een telefoonabonnement met internettoegang bij zijn provider heeft afgesloten. Klik hier voor meer informatie van  uw MirrorLink®i MirrorLink® is een evolutief communicatieprotocol dat door het Car Connectivity Consortium is ontwikkeld. Dit consortium bestaat uit de belangrijkste autofabrikanten, fabrikanten van smartphones en ontwikkelaars van apps of Apple CarPlayTMiApple CarPlayTM is een communicatieprotocol van Apple-compatibele smartphone gebruiken op het 7 inch touchscreen van de auto.

Voor een optimale weergave en een veilig gebruik van de apps in de auto worden de compatibele apps weergegeven met een speciaal voor gebruik tijdens het rijden ontwikkelde interface.

LINK MY PEUGEOT

Met deze gratis appi bent u verbonden met uw autoi:
• U hebt toegang tot de rijinformatie: overzicht, brandstofverbruik en kosten van de ritten.
• U kunt uw geparkeerde auto lokaliseren.
• U kunt na het parkeren van uw auto uw bestemming te voet bereiken dankzij de navigatie-aanwijzingen van uw smartphone.
• U wordt gewaarschuwd wanneer technische werkzaamheden nodig zijn.

U bent altijd op de hoogte:
• U krijgt informatie over de datum en de inhoud van de toekomstige onderhoudswerkzaamheden, conform het onderhoudsschema.
• U wordt gewaarschuwd wanneer een onderhoudsbeurt nodig is.
• U kunt uw servicecontracten bekijken.

U wordt altijd geholpen:
• U kunt online een afspraak maken of een offerte aanvragen.
• U kunt de contactgegevens inzien: dealer, klantenservice, PEUGEOT Assistance.
• U wordt een "MyPeugeot"-klant en profiteert zo van vele voordelen: aanbiedingen van PEUGEOT en partnerbedrijven, VIP-uitnodigingen, als een van de eersten proefrijden in een nieuwe PEUGEOT, wedstrijden en al het nieuws over PEUGEOT.