5 REDENEN
OM DE 2008 TE KIEZEN

Met de 2008, een compacte crossover die zich in de stad als een vis in het water voelt, kunt u optimaal profiteren van al het goede dat het leven te bieden heeft. Met deze auto heeft Peugeot een robuust en tegelijk elegant ontwerp neergezet met een volledig eigen identiteit.
1

SFEERVOL LICHT

  • SFEERVOL LICHT 1
  • SFEERVOL LICHT 2
  • SFEERVOL LICHT 4

De blauwe LED-omranding van het head-up instrumentenpaneel*, de LED-lichtstrook rondom het glazen panoramadak* die een gedempt blauw licht geeft, of het LED-patroon in de hemelbekleding** geven de 2008 een unieke ambiance.
*Optioneel, afhankelijk van de uitvoering.
**Standaard op niveau Allure.

MEER OVER HET INTERIEUR
2

PARK ASSIST

Dankzij de automatische besturing wordt in- of uitparkeren kinderspel met minder kans op schades. De Actieve parkeerhulp* meet de lengte van de beschikbare parkeerplaatsen en kan u zo naar een parkeerplaats leiden die voor uw auto geschikt is. De parkeersensoren en de stuurinrichting nemen bij het in- en uitparkeren het moeilijke werk van u over. U hoeft slechts de pedalen en de versnellingshendel te bedienen. Tijdens het in- en uitparkeren geeft het systeem u instructies via het touchscreen zodat de manoeuvre vlekkeloos verloopt.

MEER OVER DE TECHNOLOGIE
3

GRIP CONTROL

GRIP CONTROL
GRIP CONTROL

Dankzij de Grip Control®* (systeem dat de tractie verbetert) deinst de Peugeot 2008 niet terug voor zand, modder of sneeuw. In combinatie met de Mud and Snow** banden zorgt de Grip Control®* voor een betere grip van de twee aangedreven wielen, zodat u zorgeloos ook eens een wat minder goed begaanbare weg kunt nemen met deze compacte crossover.
* Standaard of optioneel, uitsluitend bij motoruitvoeringen met een vermogen van meer dan 92 pk voorzien van een handgeschakelde versnellingsbak.
** Modder en sneeuw.

MEER OVER DE VEILIGHEID
4

TECHNOLOGIE e-HDi & e-VTi STOP & START

Het Stop & Start-systeem van de Peugeot 2008 is zowel leverbaar in combinatie met dieselmotoren (e-HDi) als met benzinemotoren (e-VTi). Het snelle, doeltreffende en stille Stop & Start-systeem van de nieuwe generatie verlaagt het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot. Bovendien zorgt het systeem ervoor dat de motor razendsnel en trillingsvrij afgezet en weer gestart wordt waardoor het een opnieuw comfort garandeert.

MEER OVER DE MOTOREN
5

TOUCHSCREEN

TOUCHSCREEN

Vanaf de Active is het dashboard voorzien van een 7 inch-touchscreen dat binnen het directe handbereik van de bestuurder èn passagier is geplaatst. Hiermee heeft u eenvoudig toegang tot de verschillende functies: radio, Bluetooth® handsfree set, afspelen van muziekbestanden via een USB-aansluiting of via streaming audio, boordcomputer, navigatie*.

MEER OVER DE TECHNOLOGIE