108 5-deurs GT-line

PEUGEOT 108 - GT-LINE

PEUGEOT 108 5-deurs GT-line

Vanaf 17.090 Rijklaar*

99g i

4.3l i

De PEUGEOT 108 3- en 5-deurs zijn nu leverbaar in een nieuwe, nog sportiever uitvoering: de GT Line. Maak kennis met deze dynamische en sportieve stadsauto’s.

DE CHIQUE EN ELEGANTE STADSAUTO

De nieuwe 108 GT Line ziet er bijzonder sportief uit. Zijn stadse en modieuze look sluit perfect aan op zijn dynamische lijnen. Hij is voorzien van een voorspoiler met rode bies, een grille met in rode letters de naam PEUGEOT, lichtmetalen 15 inch-sportvelgen, GT Line-logo's op de voorportieren en de achterklep, buitenspiegels in de kleur Noir Caldera, een diffusor achter met een verchroomd uitlaatsierstuk en een achterspoiler in de kleur Noir Caldera.

EEN ELEGANT EN GEPERSONALISEERD INTERIEUR

Peugeot 108 GT-line - gepersonaliseerd interieur

Het interieur van de nieuwe PEUGEOT 108 GT Line is ook volledig gepersonaliseerd: stoelbekleding Carolight Rouge-Bleui, matten met een rode bies.
De 108 GT Line is bovendien standaard rijk uitgerust met onder andere: Active City Brake, Lane Departure Warning System, navigatiesysteem, touchscreen…

Afgebeelde lederen bekleding als optie leverbaar.

PureTech MOTOR

Peugeot 108 GT-line - 1.2 PureTech 82 motor

De nieuwe 108 GT Line is voorzien van de 1.2 PureTech 82 motor. Deze is zowel zuinig als krachtig en heeft een hoger rendement dankzij een combinatie van hoogwaardige technologie met een kleine cilinderinhoud.
Deze benzinemotor is compacter en lichter. Door een verbeterde verbranding en minder interne wrijving is hij bijzonder efficiënt.

ANDERE VERSIES

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK* VAN UW 108 GT-line?

Om haar klanten van zo goed mogelijke informatie te voorzien stelt de PSA Groep voor om gebruik te maken van onafhankelijke en gecertificeerde metingen van het brandstofverbruik in representatieve gebruiksomstandigheden.

*Gemiddeld geschat werkelijk verbruik op basis van het gebruik van het voertuig in de praktijk, afkomstig van de gegevens verkregen in het meetprotocol of berekend uit deze gegevens. Deze schatting wordt ter indicatie gegeven en kan variëren naargelang de feitelijke gebruiksomstandigheden. De schatting moet onderscheiden worden van de meer algemene/theoretische verbruiksweergave gemeten aan de hand van de EU-typegoedkeuring (de enige officiële waarden), en hangt af van de hypotheses en voorwaarden van het meetprotocol. De schatting van het werkelijk verbruik heeft dus geen algemene waarde. Het meetprotocol is beschikbaar op de website van de PSA Groep, www.groupe-psa.com