108 5-deurs GT-line

Peugeot 108 GT-Line

PEUGEOT 108 5-deurs GT-line

Vanaf 17.550 Rijklaar*

99g i

4.3l i

De PEUGEOT 108 3- en 5-deurs zijn nu leverbaar in een nieuwe, nog sportiever uitvoering: de GT Line. Maak kennis met deze dynamische en sportieve stadsauto’s.

DE CHIQUE EN ELEGANTE STADSAUTO

De nieuwe 108 GT Line ziet er bijzonder sportief uit. Zijn stadse en modieuze look sluit perfect aan op zijn dynamische lijnen. Hij is voorzien van een voorspoiler met rode bies, een grille met in rode letters de naam PEUGEOT, lichtmetalen 15 inch-sportvelgen, GT Line-logo's op de voorportieren en de achterklep, buitenspiegels in de kleur Noir Caldera, een diffusor achter met een verchroomd uitlaatsierstuk en een achterspoiler in de kleur Noir Caldera.

EEN ELEGANT EN GEPERSONALISEERD INTERIEUR

Peugeot 108 GT-line - gepersonaliseerd interieur

Het interieur van de nieuwe PEUGEOT 108 GT Line is ook volledig gepersonaliseerd: stoelbekleding Carolight Rouge-Bleui, matten met een rode bies.
De 108 GT Line is bovendien standaard rijk uitgerust met onder andere: Active City Brake, Lane Departure Warning System, navigatiesysteem, touchscreen…

Afgebeelde lederen bekleding als optie leverbaar.

PureTech MOTOR

Peugeot 108 GT-line - 1.2 PureTech 82 motor

De nieuwe 108 GT Line is voorzien van de 1.2 PureTech 82 motor. Deze is zowel zuinig als krachtig en heeft een hoger rendement dankzij een combinatie van hoogwaardige technologie met een kleine cilinderinhoud.
Deze benzinemotor is compacter en lichter. Door een verbeterde verbranding en minder interne wrijving is hij bijzonder efficiënt.

ANDERE VERSIES