/image/10/4/peugeot308-voiture-connectee-2015-01.9104.jpg

Met de connected services van Peugeot kunt u tijd en geld besparen. Dit kan zowel onderweg als bij het onderhoud.

Optimaliseer uw autobudget

/image/35/1/508-1407pc008.9351.jpg

Met de connected services van Peugeot kunt u direct maar ook op de lange termijn geld besparen. Apps zoals Parkeren en Brandstof geven u tips voor zuinig rijden.

/image/13/9/peugeot-308sw-2015-003-fr.9139.jpg

Met MyPeugeot app bespaart u snel geld.

Bespaar op elke tankbeurt met de Brandstof-app. Vind eenvoudig het goedkoopste tankstation in de buurt via uw 7-inch touchscreen. Peugeot's geïntegreerde navigatiesysteem rijdt u er vervolgens naartoe.

/image/47/4/peugeot-ndp-1506pb-connectpacks.9474.jpg

Zuinig rijden met Peugeot Connect Packs

De functie EcoDriving van het Pack Monitoring geeft persoonlijk advies hoe u de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik van uw auto kunt verlagen.

/image/17/7/peugeot-308sw-2014-172-fr.9177.jpg

Bekijk uw brandstofverbruik met MyPeugeot app

U kunt op elk gewenst moment zien op welk traject uw auto het zuinigst rijdt. Verbind uw smartphone via Bluetooth met het 7-inch touchscreen en de Link MyPeugeot-app slaat uw brandstofverbruik op.

Boek tijdwinst en maak uzelf het leven gemakkelijker.

/image/53/1/308-1306jbl501.9531.jpg

Met de connected services van Peugeot bespaart u dagelijks tijd en wordt reizen nog makkelijker.

Bespaar kostbare tijd met MyPeugeot app

Vermijd files met Michelin Trafic.
De Michelin Trafic-app biedt u meerdere routeopties  op basis van de verkeerssituatie. Zo anticipeert u tijdens de reis op verkeerssituaties in uw omgeving.

MyPeugeot app legt een link tussen u en uw auto

Met de functionaliteiten 'Navigatie voortzetten' en 'Lokaliseer mijn auto' krijgt u routeaanwijzingen als u het laatste stuk naar uw bestemming moet lopen. Daarnaast hoeft u niet meer te zoeken naar de parkeerplaats van uw auto.

Bespaar tijd door de kaartgegevens te updaten

Door regelmatig de kaartgegevens van het navigatiesysteem van uw Peugeot te updaten, worden altijd routes berekend die uitgaan van de meest recente wijzigingen in het wegennet.

Waar u ook bent, u blijft op de hoogte!

/image/11/0/peugeot-voiture-connectee-2015-02.9110.jpg

Blijf op de hoogte van de gegevens van uw auto, zelfs op afstand.
Uw smartphone helpt u uw auto te leren kennen en houdt u op de hoogte van het gebruik ervan.

Peugeot Connect Packs: uw dashboard op afstand.

Het virtuele onderhoudsboekje van het Pack Monitoring kunt u inzien op uw persoonlijke pagina. Dit onderhoudsboekje houdt u op de hoogte van de resterende tijd of af te leggen afstand tot de volgende onderhoudsbeurt. Deze gegevens zijn afhankelijk van het gebruik van uw auto. Op uw dashboard vindt u bijvoorbeeld het brandstofniveau en de resterende actieradius. Deze gegevens worden weergegeven en gerangschikt op bijvoorbeeld veiligheid en noodsituatie, en aangevuld met een bijpassend advies. Zo kunt u uw onderhoudsbeurten gemakkelijk plannen.

Alle informatie over uw auto met Scan MyPeugeot.

Wilt u meer weten over een functie van uw auto?Scan dan uw interieur of de buitenzijden van uw Peugeot. De app geeft direct antwoord op de vraag over het betreffende onderdeel. Zodra de functie is herkend opent de app automatisch het geïllustreerde en geanimeerde instructieboekje. Het tabblad 'Verklikkerlampjes' toont de betekenis van elk lampje, waarbij ook wordt uitgelegd wat u moet doen als het lampje gaat branden.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.