/image/85/7/par-2012-078-fr.14857.jpg

De connected services van Peugeot zijn ontwikkeld om uw veiligheid onderweg te verbeteren. Peugeot verbetert uw veiligheid vanuit de auto en via uw smartphone, tablet of pc.

Wanneer elke seconde telt ...

/image/13/7/508rxh-1407pc205.9137.jpg

Vertrouw als elke seconde telt op Peugeot Connect SOS!
Bij een ongeval wordt er automatisch een noodoproep met geolokalisatie naar een alarmcentrale gestuurd. Zo wordt u snel en doeltreffend geholpen (1).
Met één druk op de knop alameert uw de hulpdiensten of maakt u een melding van een ongeval.

Er zijn 2 soorten oproepen

De automatische oproep

Bij een aanrijding verstuurt uw auto een noodoproep zonder dat u zelf iets hoeft te doen. Peugeot Connect SOS bepaalt onmiddellijk waar u zich bevindt. De auto zoekt verbinding met u in uw eigen taal (2). Indien nodig worden de benodigde hulpdiensten naar u toe gestuurd.

De handmatige oproep

Getuige of slachtoffer van een noodsituatie? Druk 2 seconden de SOS-toets op het dashboard in. Dit is voldoende om onmiddellijk verbinding te maken met het callcenter van Peugeot Connect SOS.

NB 1: Geografische dekking afhankelijk van de algemene gebruiksvoorwaarden die beschikbaar zijn bij de dealer en onder voorbehoud van technische beperkingen, met name met betrekking tot de beschikbaarheid van telefoonnetwerken. Peugeot Connect SOS is beschikbaar in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Groot-Brittannië, België, Luxemburg, Portugal, Oostenrijk, Zwitserland, Polen en Denemarken. In andere Europese landen wordt de noodoproep doorgeschakeld naar het landelijke alarmnummer van het desbetreffende land. In dat geval wordt u in de taal van dat land geholpen.
NB 2: Afhankelijk van de geografische dekking van Peugeot Connect SOS en de officiële landstaal die door de eigenaar van de auto is gekozen.
NB 3: De door Automobiles Peugeot gebruikte alarmcentrale is in Frankrijk door de Direction de la Défense et de la Sécurité Civiles Françaises (Franse directie voor defensie en burgerveiligheid) gecertificeerd als zijnde conform de normen van de Conférence Nationale des Services d’Incendie et de Secours (CNSIS) (Franse nationale conferentie van brandweer- en hulpdiensten).

Houd uw aandacht bij de weg

/image/71/6/peugeot-208-2014-085-fr.9716.jpg

De online services van Peugeot zijn ontwikkeld voor gebruik in de auto. Door hun ergonomie en mate van integratie in de auto zijn ze veilig te gebruiken. Dankzij het grote 7-inch touchscreen van de auto en de aangepaste functionaliteit van de beschikbare apps kunt u uw aandacht bij de weg houden.  

Mirror Screen

Rij zorgeloos met Mirror Screen

Gebruik tijdens het rijden uw smartphone*-apps zonder ze te bedienen.
Alleen MirrorLink™-gecertificeerde apps werken zowel bij stilstaande auto als tijdens het rijden.
Als de smartphone met de auto is verbonden, worden de apps op een dusdanige wijze weergegeven dat ze geschikt zijn voor gebruik tijdens het rijden.

Bluetooth

Met Bluetooth blijft u onderweg altijd bereikbaar

Koppel via de Bluetooth®-technologie uw mobiele telefoon aan uw Peugeot. Zonder uw telefoon te bedienen herkent het handsfree Bluetooth®-systeem automatisch de telefoon. Zo kunt u uw telefoon met de toetsen op het dashboard of het stuurwiel  bedienen. Tijdens het bellen wordt het geluid weergegeven door het audiosysteem van uw Peugeot.

(*): Voor een goede werking van het Mirror Screen-systeem zijn een compatibele smartphone en compatibele apps vereist. Peugeot kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor problemen die veroorzaakt worden door het niet-compatibel zijn van de smartphone, of door een storing of een update van de smartphone of de geïnstalleerde software.

Vermijd gevaar en anticipeer

/image/71/8/peugeot-208-2015-435-fr.9718.jpg

De online services van Peugeot geven u meer zekerheid bij diefstal van uw auto en verbeteren uw veiligheid onderweg.

/image/10/0/peugeot-108-2014-221-fr.9100.jpg

Uw Coyote-app op het scherm van uw Peugeot.

Gebruikt u de Coyote-app op uw smartphone? Met Mirror Screen worden de informatie en waarschuwingen van Coyote rechtstreeks weergegeven op het 7-inch touchscreen van uw Peugeot. Door op het scherm te drukken meldt u een gevaarlijke situatie of een file. U kunt uw bestaande abonnement gebruiken zonder dat u uw smartphone tijdens het rijden hoeft te bedienen of te bekijken.

/image/72/1/peugeot-208-2014-084-fr.9721.jpg

Peugeot Alert Zone waarschuwt u voor risicozones

Bij de nadering van een risicozone wordt u door een geluidssignaal en een melding gewaarschuwd. Zo weet u  dat op een deel van het traject extra waakzaamheid geboden is.

Deze service werkt in 15 Europese landen. Om u te verzekeren van betrouwbare en actuele gegevens wordt de database maandelijks geüpdatet. Deze gegevens vindt u op de website http://Peugeot.navigation.com. U kunt ook kiezen voor 12 maandelijkse updates gedurende één jaar tegen een gereduceerd tarief. Dan weet u zeker dat de waarschuwingsmeldingen zo actueel mogelijk zijn, zodat u extra ontspannen kunt rijden.

* Afhankelijk van het land en de plaatselijk geldende regelgeving waarschuwt Peugeot Alert Zone u voor flitspalen en roodlichtcamera's, of wanneer u een risicozone binnenrijdt.
Conform de nieuwe Franse regelgeving bevatten de gegevens voor Frankrijk de punten waar een risicozone wordt binnengereden.

Rijden zonder zorgen

Connect Assistance: de beschermengel die altijd paraat is

Connect Assistance

Bij een probleem wordt u dankzij Peugeot Connect Assistance direct verbonden met de Assistance-helpdesk van Peugeot. 24 uur per dag en 7 dagen per week.
 
U hoeft slechts de toets met de leeuw op het dashboard 2 seconden ingedrukt te houden!
NB: Voor de dienstverlening van Peugeot Assistance gelden de voorwaarden van de contractuele garantie of de servicecontracten.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.