Peugeot Connect Apps

PEUGEOT Connect Apps* is een pakket van apps waarmee u onderweg, realtime over praktische informatie beschikt. Deze gebruiksvriendelijke en perfect in uw auto geïntegreerde apps worden op het touchscreen van uw Peugeot weergegeven.

Ontdek de voordelen

Peugeot Connect Apps

Be safe

Peugeot Connect Apps is speciaal ontworpen voor gebruik in de auto. De iconen en de menu's verschijnen in een vereenvoudigd en gebruiksvriendelijk formaat op het touchscreen van uw Peugeot. 

/image/77/0/peugeot-308sw-2015-007-de.167770.jpg

Save time & money

Met Peugeot Connect Apps kunt u uw ritten beter plannen. Met 'Parkeren en Brandstof' tankt en parkeert u zo goedkoop mogelijk. En met 'Michelin Verkeer' en 'ViaMichelin' vermijd u de files.

Peugeot Connect Apps

Enjoy Life

De apps PagesJaunes, TripAdvisor en Guide Michelin helpen u bij het vinden van restaurants, overnachtingsaccomodatie of bezienswaardigheden, zowel bij het uitstippelen van uw reis als ter plekke. 

Apps als rijhulpsysteem

Peugeot Connect Apps

Eenvoudig in het gebruik

Peugeot Connect Apps is eenvoudig te gebruiken: zodra de 3G-dongel van Multicity Connect op de USB-aansluiting wordt aangesloten, verschijnen de applicaties op het touchscreen. Zonder extra kosten beschikbaar in 17 landen.

Peugeot Connect Apps

Apps onder handbereik

Peugeot Connect Apps bevat 12 geïnstalleerde apps en nog eens 6 apps kunnen met behulp van het touchscreen gedownload worden. Met de weergave van meerdere schermen maakt u 4 apps tegelijk zichtbaar op het scherm.

Zoals vermeld in de eerste regels van de Algemene voorwaarden van PEUGEOT CONNECT APPS is het sinds 1 maart 2017 niet meer mogelijk uw abonnement op deze dienst te vernieuwen.

Voor de nog lopende contracten op 1 maart 2018 zal de dienst tot deze datum geleverd worden en daarna niet meer. Dit punt wordt ook vermeld in artikel 9 van de Algemene Verkoopvoorwaarden.

*Disclaimer
Zoals vermeld in de eerste regels van de Algemene voorwaarden van PEUGEOT CONNECT APPS is het sinds 1 maart 2017 niet meer mogelijk uw abonnement op deze dienst te vernieuwen. Voor de nog lopende contracten op 1 maart 2018 zal de dienst tot deze datum geleverd worden en daarna niet meer. Dit punt wordt ook vermeld in artikel 9 van de Algemene Verkoopvoorwaarden.