Het Peugeot-aanbod

Peugeot modellen

Het maken van de juiste keuze kan lastig zijn. Daarom hebben we het u wat gemakkelijker gemaakt. We hebben onze modellen in categorieën ingedeeld, zodat u direct weet of het een model betreft waarnaar u zoekt. Of uw wensen nu uitgaan naar een hybride auto of een MPV.

Natuurlijk behoren sommige van onze auto's, door hun scala aan kwaliteiten, tot meerdere categorieën. Ten slotte kan een van onze crossovers best ook uw perfecte gezinsauto zijn.

Klik voor meer informatie over een categorie en de bijbehorende modellen op de knop "Meer informatie". U zult zien dat het Peugeot-gamma aan ieders wensen kan voldoen voor zowel privé- als zakelijk gebruik.

Peugeot modellen stadsauto

Stadsauto

Compacte auto's voor de moderne stad
Of het nu gaat om het dagelijkse woon-werkverkeer, een middagje shoppen of een avondje uit met vrienden, met onze stadsauto's kunt u zich moeiteloos door de drukte van de stad bewegen.

Peugeot modellen compacte auto

Compacte auto

Compacte en zuinige auto's om de wereld te verkennen

Kleine afmetingen, grote mogelijkheden. Onze compacte en zuinige auto's beschikken over technologieën die van het rijden een opwindende ervaring maken. Ze onderscheiden zich door hun comfortabele interieur en hun voor een Peugeot zo kenmerkende elegante design.

/image/43/2/peugeot-308sw-2014-033-fr.8432.png

Gezinsauto

Gezinsauto's die het nuttige met het aangename weten te verenigen

Bij Peugeot zijn we van mening dat praktische aspecten en een bijzondere rijervaring wel degelijk kunnen samengaan. U kunt bij ons kiezen uit kleine MPV's, compacte MPV's en grote MPV's: er is een MPV voor elk gezin – en voor elke bestuurder.

Peugeot 308 Berline

Hatchbacks

Er is altijd een hatchback die aan uw wensen voldoet
Het is een feit. De hatchbacks van Peugeot zijn echte allrounders. Deze praktische auto’s passen bij elke levensstijl.

/image/81/4/peugeot-208gti-1502pc006-72dpi.7814.jpg

Hot hatchbacks

Krachtige hot hatchbacks met een karaktervol design

De hot hatchbacks van Peugeot combineren een dynamisch uiterlijk met uitstekende prestaties en bieden u elke keer weer intense rijsensaties. De elegante lijnen, glanzend verchroomde onderdelen en karakteristieke lichtmetalen velgen maken van deze auto's indrukwekkende verschijningen. Stijlvol als een Peugeot. En nog veel meer...

Peugeot 5008 SUV

7-persoons auto

Comfortabele auto's met 7 zitplaatsen

Ruimte nodig voor uw gezin? Of voor uw werk? Onze 7-persoons auto’s bieden meer dan alleen ruimte. Of u nu een 7-persoons auto zoekt voor uw werk of een 7-persoons auto voor uw gezin, er is altijd een Peugeot MPV die aan uw wensen voldoet.

Peugeot 508  - Peugeot 508 SW

Hogere middenklasser

De ideale zakelijke auto
Als zakelijke autorijder onderkent u als geen ander het belang van een professioneel voorkomen.

/image/79/8/308sw-1401pc031-72dpi.7798.jpg

Stationwagon

Stationwagons voor actieve gezinnen en dynamische professionals

De stationwagons van Peugeot zijn bijzonder praktisch in het dagelijks gebruik. De kinderen naar school brengen, boodschappen doen of uw zakenrelaties bezoeken... Stuk voor stuk worden deze modellen gekenmerkt door veelzijdigheid. Ruimte nodig? Bij deze auto's kunnen de zitplaatsen achter worden weggeklapt, zodat u alle ruimte hebt wanneer u grotere spullen moet vervoeren.

Peugeot modellen SUV

SUV's

SUV's voor het moderne gezin

De fraaie en tegelijkertijd praktische SUV's van Peugeot combineren op magistrale wijze elegantie en functionaliteit. Ze zijn compact en toch ruim. Robuust maar geraffineerd. Comfortabel en zuinig. Of u nu in de stad rijdt of lange afstanden aflegt, er is altijd een SUV van Peugeot voor u en uw gezin.

Peugeot iOn

Elektrische auto

De elektrische auto is de toekomst!

Peugeot heeft een aanbod elektrische personen- en bedrijfsauto's ontwikkeld. Deze innovatieve elektrische auto's ontzien het milieu maximaal. Ze beschikken over technologieën die het rijden in de stad vergemakkelijken en weerspiegelen de toekomst van milieuvriendelijk vervoer.

Peugeot 508 RXH

Hybride auto

Krachtige en milieuvriendelijke hybrideauto's

Waarom zou milieuvriendelijkheid ten koste moeten gaan van de prestaties? Dankzij onze HYbrid4-technologie leveren onze hybrideauto's uitstekende prestaties terwijl ze het milieu zo min mogelijk belasten. Door de samenwerking tussen de dieselmotor en de elektromotor zijn onze hybrideauto's bijzonder zuinig en stoten ze slechts weinig schadelijke stoffen uit.

.