/image/43/0/3008-1308tc018-72dpi.8430.jpg

MPV's die alles aan kunnen

Bij elke gezinsuitbreiding neemt het aantal mee te nemen zitjes, buggy's en bagage toe. Tijd dus voor extra ruimte met een ruime MPV van Peugeot.

Onze ruime MPV's (Multi Purpose Vehicles) bieden een optimaal gebruiksgemak. Deze veelzijdige en comfortabele auto's zijn ideaal om de kinderen naar school te brengen of met z'n allen naar een pretpark of op vakantie te gaan. En dankzij de uitzonderlijke rijsensaties die deze auto's bieden, is de reis bijna even leuk als de dagtrip zelf.

Dankzij hun flexibiliteit kan de ruimte in deze MPV's optimaal worden gebruikt. De 5008 heeft een bijzonder flexibel in te delen interieur, met zes individueel neerklapbare stoelen. Zo vindt u altijd de indeling die bij uw levensstijl past. Of u nu kiest voor een compacte MPV of een grote 7-persoons MPV, een Peugeot kan aan alle wensen van uw gezin voldoen.

En met een uitzonderlijke auto als de 3008 zijn we er zeker van dat u achter het stuur evenveel geniet als uw passagiers.
 
Maak direct een proefrit in een van de ruime MPV’s van Peugeot of scroll omlaag voor meer informatie over de verschillende modellen.
 
Uw huidige auto inruilen voor een Peugeot MPV? Bereken direct uw inruilwaarde met de Peugeot taxatietool.