MIRRORLINK®, een slimmere en veiligerre manierom uw smartphone in uw auto te gebruiken

Met MirrorLink® kunt u bepaalde functies en compatibele apps van uw smartphone gebruiken via het touchscreen van de auto. U hoeft slechts uw smartphone met een USB-kabel aan te sluiten. U kunt alleen MirrorLink® gecertificeerde apps gebruiken, afhankelijk van de app alleen bij stilstand of ook tijdens het rijden. Bij sommige apps moet voor de MirrorLink®-certificering betaald worden (eenmalig bedrag of abonnement).

Bekijk de onderstaande apps: klik op de iconen voor meer informatie.

COMPATIBELE SMARTPHONES
Samsung: Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy Note Edge, Samsung Galaxy Alpha, Samsung A3 2016, Samsung A7
HTC: HTC One (M9+), HTC One (M9), HTC One (M8), HTC Eye et HTC 820.

App

Omschrijving

Link

Sygic Car navigation

Sygic Car Navigation leidt u naar uw bestemming met behulp van op uw smartphone geïnstalleerde kaartgegevens. Hiervoor is geen internetverbinding nodig. Meerdere keren per jaar gratis updates. (Betaalde app)

Logo SygicCarNavigation80
iCoyote

iCoyote is een professionele app die u in real time informeert over snelheidscontroles en ongevallen op uw traject. Sluit u aan bij de Coyote-community van meer dan 3,6 miljoen gebruikers. (Betaalde app)

coyote series

Start MyPeugeot De app Start MyPeugeot is een interactief instructieboekje dat alle informatie bevat over de bediening van uw nieuwe auto. (Gratis app) Logo Start MyPeugeot
Brandstof Met de app Brandstof vindt u het goedkoopste tankstation in de buurt of op uw route. Profiteer van betrouwbare gegevens dankzij de dagelijkse updates en tank tegen de laagste prijs. (Gratis app) Essence
Parkopedia

Vind een parkeerplaats in de buurt van uw huidige locatie of in de buurt van een adres dat u hebt ingevoerd. (Gratis app)

Parkopedia
Weer

Een volledig nieuwe ervaring op het gebied van weerberichten: de weersvoorspelling voor uw favoriete plaatsen op één scherm, overzicht van het weer voor de komende vier periodes (ochtend, middag, avond en nacht) en waarschuwingen voor slecht weer. (Gratis app)

Météo
MiRoamer
Met MiRoamer kunt alle webradio's wereldwijd beluisteren. Selecteer de webradio van uw keuze op genre, land of taal. (Gratis app)
Miroamer8080Logo
Audioteka
Met Audioteka kunt u audioboeken kopen. (Gratis app, voor de boeken/tijdschriften moet betaald worden)
AudiotekaLOGO
RockScout
Met RockScout kun u muziek van Spotify en Vanilla Music streamen via het scherm van uw auto. ( Gratis app)
RockScout