Peugeot 208 GTi

Hot hatchbacks voor indrukwekkende prestaties

De hot hatchbacks van Peugeot combineren een sportief uiterlijk met geweldige prestaties en bieden zo rijsensaties waar u geen genoeg van zult krijgen. Ze trekken de aandacht met hun strakke design, chroomaccenten en exclusieve lichtmetalen velgen. Maar het is niet alleen het uiterlijk dat van zich doet spreken, ook de techniek zal u zeker aanspreken.

De 208 GTi hot hatchback is ontwikkeld voor ultieme rijsensaties. Elk onderdeel van deze hatchback is ontwikkeld voor het leveren van hoge prestaties, van de sterke 1.6 THP 200-pk benzinemotor tot het speciaal afgestemde onderstel. Let op: hij sprint van 0 naar 100 km/h in minder dan 7 seconden! Als echte liefhebber van sportief rijden krijgt u absoluut waar voor uw geld.

En niet te vergeten, onze hot hatchback: de 308 GTi. Een welkome aanvulling op het gamma van de bekroonde 308. Maak nu zelf kennis met het opvallend sportieve design en de ongekende prestaties van de 308 GTi.

De 308 GTi by PEUGEOT SPORT maakt direct indruk. De Coupe Franche onderstreept zijn uitermate sportieve karakter. Ook het interieur ademt sportiviteit. De 1.6 e-THP benzinemotor met 270 of 250 pk, het Torsen®-differentieel met beperkte slip, de onderstelafstemming, de kuipstoelen en de PEUGEOT i-Cockpit® staan garant voor weergaloze prestaties.

Maak direct een proefrit in een van de hot hatchbacks van Peugeot of scroll omlaag voor meer informatie over deze opwindende modellen.
 
Uw huidige auto inruilen voor een Peugeot-hatchback? Bereken direct uw inruilwaarde met de Peugeot taxatietool.