Peugeot 508  - Peugeot 508 SW

De ideale zakelijke auto

Als zakelijke autorijder onderkent u als geen ander het belang van een professioneel voorkomen, efficiënte prestaties en een overvloed aan rijplezier. De hogere middenklassers van Peugeot zullen u ook wat dat betreft in geen enkel opzicht teleurstellen.

Met hun elegante uiterlijk en stijlvolle interieur laten deze modellen een blijvende indruk achter in een wereld waar een goede eerste indruk essentieel is. In het interieur gaat een hoogwaardige afwerking samen met de meest recente innovaties; denk bijvoorbeeld aan de verwarmbare voorstoelen en de Quadrizone Climate Control, waardoor u en uw passagiers profiteren van een ongekend comfort.

Deze veelzijdige hogere middenklassers bieden u ook na werktijd veel plezier. Zo kunt u de rugleuningen van de achterstoelen van de 508 Berline neerklappen en creëert u meer dan voldoende ruimte voor uw golftassen, buggy’s of inkopen.

Efficiëntie staat bij elke zakelijke auto van Peugeot voorop. Ze zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Ondervind bijvoorbeeld het gemak van de elektronische sleutel waarmee u de portieren automatisch vergrendelt en ontgrendelt. De 508 SW kent de luxe van een innovatief head-up kleurendisplay: u ziet de belangrijkste rijinformatie zonder uw blik van de weg af te wenden. In combinatie met het Stop & Start-systeem (e-HDi-motor) bieden deze auto’s alles wat u als zakelijke rijder nodig hebt.

Maak direct een proefrit in een van de zakelijke Peugeot-modellen of scroll omlaag voor meer informatie over de hogere middenklassers van Peugeot.
 
Uw huidige auto inruilen voor een Peugeot uit het hoge-middenklassersegment? Bereken direct uw inruilwaarde met de Peugeot taxatietool.