Peugeot 308 Berline

Er is altijd een hatchback die aan uw wensen voldoet

Het is een feit. De hatchbacks van Peugeot zijn echte allrounders. Deze praktische auto’s passen bij elke levensstijl. De compacte en efficiënte 108 is ideaal als eerste auto. En woont u in de stad en bent u op zoek naar een pittige en wendbare auto, kunt u niet om de 108 heen.

Houdt u van design, ruimte en comfort? Of hebt u een klein gezin? Kijk dan eens naar de sportieve Peugeot 208 hatchback. Dit model is efficiënt, fraai gelijnd en biedt verrassend veel ruimte. En u doet uw voordeel met innovatieve, brandstofbesparende technologieën, zoals het Stop & Start-systeem (e-HDi-motor). Daarmee rijdt u in deze hatchback met een van onze zuinigste auto’s.

Maar voor een groter gezin hebt u meer ruimte nodig. Dan is de veelgeprezen 308 5-deurs, een luxueuze hatchback, de ideale auto voor u. Deze auto is ook leverbaar in een nieuwe GT-uitvoering. Voor alle uitvoeringen geldt: ze combineren een luxueus interieur en veel rijplezier met een lage CO2-uitstoot.

Wilt u kunnen kiezen? De Peugeots 108 en 208 hatchback zijn leverbaar als 3-deurs of 5-deurs. De berlines van Peugeot zullen door hun fraaie uiterlijk bijzonder bij u in de smaak vallen. Tel daarbij op hun lage brandstofverbruik en de keus is snel gemaakt.

Maak direct een proefrit in een van de hatchbacks van Peugeot of scroll omlaag voor meer informatie over deze modellen. Uw oude auto inruilen voor een Peugeot-hatchback? Bereken direct uw inruilwaarde met de Peugeot taxatietool.