/image/43/2/peugeot-308sw-2014-033-fr.8432.png

Een gezinsauto die rijplezier combineert met functionaliteit

Peugeot vindt dat functionaliteit en rijsensaties samen kunnen gaan. Met onze compacte SUV’s en MPV’s, stationwagens en berlines is er voor elk gezin, en voor elke automobilist, een ideale gezinsauto.

Bij elke gezinsuitbreiding wordt ruimte belangrijker. U hebt meer bagageruimte nodig voor dagtrips en extra stoelen om vriendjes en vriendinnetjes van de kinderen mee te nemen. Daarom kunt u de ruimte in deze zuinige gezinsauto’s optimaal indelen. De grote bagageruimte en handige opbergmogelijkheden komen daarbij uitstekend van pas.

Bovendien plaatst u eventuele kinderzitjes heel gemakkelijk en worden alle inzittenden, voorin en achterin, beschermd door diverse airbags.

De gezinsauto’s van Peugeot zullen u vooral verrassen door hun design en rijsensaties. Saaie, onhandig grote stationwagons behoren tot het verleden dankzij deze SW’s, MPV’s en SUV’s. U profiteert van een geweldige wegligging, uitstekende prestaties en een geringe uitstoot.

Tot de categorie gezinsauto’s van Peugeot behoren de uitstekend verkopende 2008 SUV, de 308 en de indrukwekkende 308 GT.
 
Maak direct een proefrit in een van de ruime gezinsauto’s van Peugeot of scroll omlaag voor meer informatie.
 
Uw huidige auto inruilen voor een Peugeot-gezinsauto? Bereken direct uw inruilwaarde met de Peugeot taxatietool.