Financieringsmogelijkheden

Financiering en servicecontracten

Ontdek de financieringsmogelijkheden van Peugeot

Welke financiering past het beste bij u? Misschien een ingewikkeld verhaal, maar wij helpen u graag met het maken van de beste keuze. Er zijn verschillende vormen van financieren, maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor private lease. Hieronder vind u een eenvoudig overzicht.

Aflopend krediet

Bij een aflopend krediet betaalt u uw auto binnen een vastgestelde tijd af. Uw kosten, zoals de rente, zijn van tevoren vastgesteld. Bij Peugeot Finance kunt u kiezen uit twee soorten aflopend krediet.

Peugeot Betaalplan

Met een Peugeot Betaalplan leent u het bedrag om de aankoop mogelijk te maken en koopt u de auto onder eigendomsvoorbehoud van de dealer. U betaalt elke maand een vast bedrag dat vooraf is afgesproken. Na de laatste betaling is de auto van u. Omdat uw dealer zeker weet dat u de eigenaar wordt, kan hij u een voordelige aanbieding doen.

Peugeot Betaalplan met restantbetaling

Bij Peugeot Betaalplan met restantbetaling betaalt u elke maand een vast bedrag. Alleen lost u niet het hele bedrag af met deze maandelijkse betalingen. Er blijft een afgesproken bedrag open aan het eind: het restant. U kunt dit restant betalen, of u kunt de auto inruilen.

Peugeot Private Lease

Private Lease is een vorm van huren waarbij u gebruik maakt van de auto. U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht jaarkilometrage. Bijna alle kosten zijn inclusief, behalve brandstof, boetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto. De auto blijft eigendom van Peugeot Lease.

Bereken uw financiering

Met onze budgetcalculator krijgt u makkelijk en snel inzicht in de financieringsmogelijkheden voor uw situatie. Klik hieronder en volg de stappen.