Over Peugeot Finance

Welkom bij Peugeot Finance

De financiële professionals van Peugeot. Peugeot Finance biedt u als particuliere koper graag een goede en makkelijke financiering die uitstekend aansluit bij uw individuele wensen.

Een financieringsvorm met aflopend krediet.
Bij een aflopend krediet hebt u een vaste looptijd. Zo weet u van tevoren precies wanneer u de financiering hebt afbetaald. Tijdens de looptijd van een aflopend krediet blijft de effectieve rente op jaarbasis ongewijzigd. U kunt het gefinancierde bedrag in zijn geheel aflossen zonder restbetaling.

Of kiezen voor een restantbetaling aan het einde van de looptijd, waardoor u in relatief lage maandbedragen kunt aflossen.

Private Lease
Exclusief op de Peugeot 108, 208, 2008, 308, 3008, 508 en de 5008 bieden wij u een uniek product, namelijk Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden voor een vast bedrag per maand.

Contact
PSA Financial Services Nederland B.V.
Hoofdweg 256, 3067 GJ Rotterdam

Betaalplan

Met een Peugeot Betaalplan leent u het bedrag om de aankoop mogelijk te maken en koopt u de auto onder eigendomsvoorbehoud van de dealer.

Peugeot Private Lease

Exclusief op de Peugeot 108, 208, 2008 en nieuwe 308 bieden wij u een uniek product, namelijk Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden voor een vast bedrag per maand.

ZOEK UW PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.