Consumenten Reviews - 208 5-deurs

Ontdek klantenbeoordelingen en reviews voor de PEUGEOT 208 5-deurs

Ontdek klantrecensies voor PEUGEOT 208 5-deurs
8.4
Aan 10
1708 Reviews
  • Algemeen oordeel 8.4
  • Comfort 8.5
  • Bouwkwaliteit 8.3
  • Prestaties 8.2
  • Rijplezier 8.7
  • Praktisch 8.3
  • Brandstofverbruik 7.7
  • Uitrusting en specificaties 8.4
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8.2
9
Aan 10
S.
Lelystad nl-NL | Snelweggebruiker
Hij rijd zeer zuinig als je rond de 100/110 rijd
Ik mis alleen en integraal voor de ruitenwisser
Bevestigde aankoop:
31 juli 2017
Gepubliceerd op:
13 september 2017
PEUGEOT 208 5-deurs
9
Aan 10
L.A.
Arnhem nl-NL | Recreatief
De fijne stoelen, wegligging, het kleine stuurwiel en het ruime uit- en overzicht, vanaf de stuurpositie. Tot slot, zijn royale uitmonstering!
De mogelijkheid om de bijrijder stoel in de hoogte te verstellen. Een handgreep voor het in en uitstappen. Plaatsen van een thuiskom band. Benzine verbruik is aanzienlijk.
Bevestigde aankoop:
31 juli 2017
Gepubliceerd op:
13 september 2017
PEUGEOT 208 5-deurs
10
Aan 10
A.A.
nl-NL | Recreatief
Sportief uiterlijk, rijdt zuinig, comfort, en doet gewoon wat je van een Peugeot mag verwachten.
Ik kan zo even niets vinden.
Bevestigde aankoop:
31 juli 2017
Gepubliceerd op:
13 september 2017
PEUGEOT 208 5-deurs
9
Aan 10
J. M
Liempde nl-NL | Voor werk
Mooi model. Goed uitgerust. Klein stuur stuurt prettig
Geen
Bevestigde aankoop:
21 juli 2017
Gepubliceerd op:
13 september 2017
PEUGEOT 208 5-deurs
8
Aan 10
C
Almere nl-NL | Voor werk
De technologie in de auto. Het kleine stuur (verstelbaar) waardoor je boven je stuur uitkijkt naar je meters. Stoel is verstelbaar naar wens. Spiegels die inklappen (ook tijdens het rijden kun je ze inklappen).
Het start/stop systeem werkt niet wanneer je de airco aanhebt.
Bevestigde aankoop:
29 juli 2017
Gepubliceerd op:
9 september 2017
PEUGEOT 208 5-deurs
8
Aan 10
Ditje
De Westereen nl-NL | Voor werk
Stuurt soepel. Ligt vast op de weg . Het is fijn om te zien wanneer je naar de volgende versnelling moet schakelen. (hoeft natuurlijk niet, maar ik vind het prettig). Hij is zuinig. Het grote, duidelijk beeld van de navigator is fijn om te hebben. Is niet storend, maar juist rustgevend. De mogelijkheid om radiozenders in te stellen zodat er geen ruis is, is ook zalig. Eigenlijk te veel om op te noemen.
Stuurt soepel, hetgeen heel prettig is, maar waar je wel even aan moet wennen. Reageert namelijk erg direct. Als je dit door hebt is het geen probleem. Tot nu toe kan ik geen zwakke punten bedenken. Misschien als ik de auto enkele jaren heb, maar in principe is dat bij iedere auto.
Bevestigde aankoop:
26 juli 2017
Gepubliceerd op:
7 september 2017
PEUGEOT 208 5-deurs
10
Aan 10
Greta
Deurne nl-NL | Recreatief
radio-boordcomputer, buitenspiegels, zeer handige vitessepook, interieurafwerking, prachtige kleur Orange power
ik mis de standaard beschermstrips op de zijkant en achteraan
Bevestigde aankoop:
17 juli 2017
Gepubliceerd op:
7 september 2017
PEUGEOT 208 5-deurs
9
Aan 10
M.
Dinteloord nl-NL | Voor werk
Rijd soepel en trekt snel op.
Momenteel nog niet opgemerkt.
Bevestigde aankoop:
25 juli 2017
Gepubliceerd op:
7 september 2017
PEUGEOT 208 5-deurs
8
Aan 10
G. K
Assen nl-NL | Met kinderen
zie boven. nog te kort in gereden om al een uitspraak te doen
zie boven. nog te kort in gerden om een uitspraak te doen
Bevestigde aankoop:
21 juli 2017
Gepubliceerd op:
7 september 2017
PEUGEOT 208 5-deurs
8
Aan 10
Catharina
Drachten nl-NL |
Ziet er mooi uit, zit lekker. Rijdt lekker, voor het eerst een automaat en dat bevalt toch heel goed. Was er niet zo'n voorstander van maar het bevalt prima.
Had heel graag een hybride auto gehad. Stond ook bíjna op get punt een Yaris (Toyota) te kopen. Maar ben gewend aan garage en persone werkplaats.
Bevestigde aankoop:
21 juli 2017
Gepubliceerd op:
7 september 2017
PEUGEOT 208 5-deurs
Lees meer reviews