Ontdek klantenbeoordelingen en reviews voor de PEUGEOT 208 5-deurs

Ontdek klantrecensies voor PEUGEOT 208 5-deurs
8.4
Aan 10
1650 Reviews
  • Algemeen oordeel 8.4
  • Comfort 8.5
  • Bouwkwaliteit 8.3
  • Prestaties 8.2
  • Rijplezier 8.7
  • Praktisch 8.3
  • Brandstofverbruik 7.7
  • Uitrusting en specificaties 8.4
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8.1
9
Aan 10
J.
Hoevelaken nl-NL | Voor werk
Mooi afgewerkt. Voldoende opbergruimte. Ruime kofferbak. Overzichtelijk instrumentarium.
De armsteun in het linkervoorportier bij de 4-deurs uitvoering ligt iets te veel naar voren waardoor je die eigenlijk niet kunt gebruiken.
Bevestigde aankoop:
26 mei 2017
Gepubliceerd op:
7 juli 2017
PEUGEOT 208 5-deurs
9
Aan 10
A.W
Ede nl-NL | Recreatief
rijstijl en zit plezier
iets meer trekkracht
Bevestigde aankoop:
26 mei 2017
Gepubliceerd op:
7 juli 2017
PEUGEOT 208 5-deurs
9
Aan 10
M.W.
Rotterdam nl-NL | Recreatief
Het comfort en de stabiele wegligging
Cruise control zit wat onpraktisch
Bevestigde aankoop:
20 mei 2017
Gepubliceerd op:
7 juli 2017
PEUGEOT 208 5-deurs
9
Aan 10
M.J.A. vd B
Roosendaal nl-NL | voor boodschappen en bezoekjes
Er zijn geen beoordelingen geschreven
Handvat boven rechter deur (zat er 8 jaar geleden wel in) is zeer gemakkelijk voor het instappen nu we wat oude zijn.
Bevestigde aankoop:
18 mei 2017
Gepubliceerd op:
7 juli 2017
PEUGEOT 208 5-deurs
8
Aan 10
A.H.
Heerhugowaard nl-NL |
Glazen dak
Standaard parkeer'piepjes' voor zou prettig zijn.
Bevestigde aankoop:
12 mei 2017
Gepubliceerd op:
29 juni 2017
PEUGEOT 208 5-deurs
9
Aan 10
Marga
ALMERE nl-NL | Met kinderen
Ruimer dan de 107. Meer auto.
n.v.t.
Bevestigde aankoop:
12 mei 2017
Gepubliceerd op:
29 juni 2017
PEUGEOT 208 5-deurs
9
Aan 10
E.
nl-NL | Recreatief
Veel binnenruimte voor een kleinere auto dan ik tot nu toe had. Trekt bij een start-stopsysteem sneller op dan ik verwacht had. Goed overzicht op display en fijn dat de snelheid ook digitaal wordt weergegeven (de analoge weergave van de snelheid voegt wat mij betreft helemaal niets toe en had weg kunnen blijven).
De optie voor parkeerhulp vóór stond nog wel in de brochure en prijslijsten, maar werd ineens geschrapt door Peugeot en dan zelfs bij de duurdere modellen. Het brandstofverbruik (ongeveer 1:16 gemiddeld) viel me tegen, zelfs als je rekening ermee houdt dat de cijfers in de brochures niet realistisch zijn en het een (vol)automaat betreft.
Bevestigde aankoop:
11 mei 2017
Gepubliceerd op:
27 juni 2017
PEUGEOT 208 5-deurs
10
Aan 10
A.R
Spijkenisse nl-NL | Recreatief
Goede wegligging automaat rijd vloeiend
Er zijn geen beoordelingen geschreven
Bevestigde aankoop:
12 mei 2017
Gepubliceerd op:
27 juni 2017
PEUGEOT 208 5-deurs
10
Aan 10
J.W.B.
tilburg nl-NL | Recreatief
het comfortabele rijplezier,en de felheid van de motor. en zoals moeder de vrouw het laatst zei,het rijdt net als in een vliegtuig vliegen(perfect)
mijn inziens had de armleuning er niet ingehoeven,vindt ik iriterend. waarom zit er geen thuiskomertje in(band),de wielbak zit er wel.
Bevestigde aankoop:
5 mei 2017
Gepubliceerd op:
27 juni 2017
PEUGEOT 208 5-deurs
10
Aan 10
T.
nl-NL | Recreatief
Ik vind het een fijne luxe auto. Hij rijdt soepel. Verder goed uitgerust met de meest noodzakelijke dingen. Heb vaker in nieuwe Peugeot gereden, en merk dat alles luxer is geworden
Op dit moment heb ik geen zaken die anders zou moeten.
Bevestigde aankoop:
9 mei 2017
Gepubliceerd op:
27 juni 2017
PEUGEOT 208 5-deurs
Lees meer reviews