Consumenten Reviews - 108 5-deurs

Ontdek klantenbeoordelingen en reviews voor de PEUGEOT 108 5-deurs

Ontdek klantrecensies voor PEUGEOT 108 5-deurs
8.6
Aan 10
919 Reviews
  • Algemeen oordeel 8.6
  • Comfort 8.4
  • Bouwkwaliteit 8.4
  • Prestaties 8.3
  • Rijplezier 8.9
  • Praktisch 8.4
  • Brandstofverbruik 8.3
  • Uitrusting en specificaties 8.3
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8.3
10
Aan 10
H.C.H.
Brunssum nl-NL | Recreatief
Er zijn geen beoordelingen geschreven
een klein lampje in de kofferbak
Bevestigde aankoop:
30 november 2017
Gepubliceerd op:
16 januari 2018
PEUGEOT 108 5-deurs
8
Aan 10
Hetty
Amstelveen nl-NL | Boodschappen-/stadsauto
Kleine 4-zitter, 5-deurs, wendbaar en handig met parkeren, zeker i.c.m. achteruitkijkcamera, we missen nog wel parkeersensoren.
Stuur is erg glad (weinig grip) en bediening van de achterklep is minder handig, zou met 1 hand te opemem moeten zijn. Telefoon verbinden met mirror screen is niet mogelijk. Hiermee wordt wel veelvuldig geadverteerd.
Bevestigde aankoop:
30 november 2017
Gepubliceerd op:
16 januari 2018
PEUGEOT 108 5-deurs
9
Aan 10
Inge
Boxtel nl-NL | Voor werk
Navigatie, telefoon, schuifdak, kortom alle extra opties! En het zuinige brandstofverbruik
Koppeling zit te hoog Motor te zwak
Bevestigde aankoop:
29 november 2017
Gepubliceerd op:
16 januari 2018
PEUGEOT 108 5-deurs
1
Aan 10
S.
Leiderdorp nl-NL | Met kinderen
Een complete auto voor een top prijs!
Geen
Bevestigde aankoop:
24 november 2017
Gepubliceerd op:
16 januari 2018
PEUGEOT 108 5-deurs
10
Aan 10
J.
Holten nl-NL | Voor werk
Handig klein sportief
Afwerking bekleding .slijtage snel
Bevestigde aankoop:
30 november 2017
Gepubliceerd op:
16 januari 2018
PEUGEOT 108 5-deurs
9
Aan 10
A.V.
Waddinxveen nl-NL | Recreatief
Alles eigenlijk wel. Ze is klein genoeg om er uitstekend mee te kunnen inparkeren, en groot genoeg om de kleinkinderen of de boodschappen te vervoeren. :) Lange afstanden is ook heel comfortabel. En ik heb de luxe van een automaat, maar ze rijdt toch heel pittig! Kortom, ik ben er super blij mee!
Ik vind het bizar dat, als je zoals ik een two tone uitvoering hebt, er geen dab-radio en geen navigatie beschikbaar is. Daar baal ik best wel van. Zeker omdat ik 2 dagen voor de levering hoorde dat de dab-radio er niet in zat.
Bevestigde aankoop:
30 november 2017
Gepubliceerd op:
12 januari 2018
PEUGEOT 108 5-deurs
10
Aan 10
G.
Arnhem nl-NL | Recreatief
Luxe uitgevoerd voor kleine auto Rijden is perfect, ook naar Berlijn Hill-stop is erg handig in deze heuvelige omgeving met veel bos en daarom idem voor de bermlichten.
Geen navigatie
Bevestigde aankoop:
30 november 2017
Gepubliceerd op:
12 januari 2018
PEUGEOT 108 5-deurs
8
Aan 10
S.
nl-NL | dagelijkse gebruik. Werk, boodschappen
Compacte auto
te veel geluid en slechte navigatie.
Bevestigde aankoop:
30 november 2017
Gepubliceerd op:
12 januari 2018
PEUGEOT 108 5-deurs
8
Aan 10
G.
Rotterdam nl-NL |
Navigatie
Bergruimte dashboord Gebruiksaanwijzing voor Nav. Geen reserve wiel.
Bevestigde aankoop:
30 november 2017
Gepubliceerd op:
12 januari 2018
PEUGEOT 108 5-deurs
9
Aan 10
P.A.M.
rijsenhout nl-NL | Recreatief
Zuinig Snel makkelijk parkeren.
Er zijn geen beoordelingen geschreven
Bevestigde aankoop:
30 november 2017
Gepubliceerd op:
12 januari 2018
PEUGEOT 108 5-deurs
Lees meer reviews