Consumenten Reviews - 108 3-deurs

Ontdek klantenbeoordelingen en reviews voor de PEUGEOT 108 3-deurs

Ontdek klantrecensies voor PEUGEOT 108 3-deurs
8.4
Aan 10
70 Reviews
  • Algemeen oordeel 8.4
  • Comfort 8.2
  • Bouwkwaliteit 8.3
  • Prestaties 8.0
  • Rijplezier 8.7
  • Praktisch 8.2
  • Brandstofverbruik 8.3
  • Uitrusting en specificaties 8.3
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8.2
10
Aan 10
C.J.s
voorthuizen nl-NL | Recreatief
Ik was niet verwend daarom geniet ik van de stuurbekrachtiging en de stoel die omhoog kan ik ben nogal klein. Daardoor zit ik niet zo tuttig dicht op mijn stuur.
Het uitzicht naar achteren via de achter zijruit. Ik vind dat de vaste hoge hoofdsteun het uitzicht erg belemmert. bij het achteruit rijden echt een puntje! Het raam is ook niet groot er blijft weinig zicht over.
Bevestigde aankoop:
13 juli 2017
Gepubliceerd op:
4 september 2017
PEUGEOT 108 3-deurs
8
Aan 10
H.G.
Amersfoort nl-NL | Voor werk
Klein, compact, sportief
Standaard cruise controle.
Bevestigde aankoop:
13 juli 2017
Gepubliceerd op:
4 september 2017
PEUGEOT 108 3-deurs
9
Aan 10
H.C.
Boskoop nl-NL | Recreatief
Klein en vlot model, zeer praktisch!
Nog niet ontdekt
Bevestigde aankoop:
8 juni 2017
Gepubliceerd op:
26 juli 2017
PEUGEOT 108 3-deurs
8
Aan 10
Guido
Hardenberg nl-NL | Recreatief
veel accessoires standaard,goede stoelen,zeer zuinig verbruik,veel ruimte voorin
materiaal dashboardkastklep aanzicht bodemplaat(er is allerlei uitstekend materiaal te zien) bereikbaarheid achterbank(3-deurs)via voorportieren
Bevestigde aankoop:
28 april 2017
Gepubliceerd op:
9 juni 2017
PEUGEOT 108 3-deurs
8
Aan 10
H.L.
Amsterdam nl-NL | Recreatief
Er zijn geen beoordelingen geschreven
De instap
Bevestigde aankoop:
27 maart 2017
Gepubliceerd op:
18 mei 2017
PEUGEOT 108 3-deurs
10
Aan 10
Henk
Lochem nl-NL | Recreatief
Het is een feestje om er in te rijden. Zeker met het open dakje!
Is mij nog niet opgevallen.
Bevestigde aankoop:
22 februari 2017
Gepubliceerd op:
5 april 2017
PEUGEOT 108 3-deurs
7
Aan 10
Zdenka
Amstelveen nl-NL | Recreatief
Prijs
Optreken, op snelheid komen
Bevestigde aankoop:
16 februari 2017
Gepubliceerd op:
5 april 2017
PEUGEOT 108 3-deurs
8
Aan 10
J.C. v V
Best nl-NL | Recreatief
Fijne stabiele wegligging, geweldige geluidsinstallatie, goede verlichting aan voorzijde. LED-lampjes standaard aan is een fraai en veilig idee. Model is mooi.
Ik erger me rot aan de verplichte veiligheidsgordel-signalen: mag ik als volwassene zelf beslissen of en wanneer ik die wil aanklikken? Geldt ook voor medepassagiers, vriend van me wilde ook 108 kopen, maar haakte om die reden af. Ook dashbord-verlichting overdag bij licht uit is niet handig: je vergeet daardoor soms bij schemer je verlichting aan te zetten. Kofferruimte is nét te kort om er een krat (boodschappen) in te zetten. Motor is niet echt fel. Brandstofverbruik is echt slechter dan de folders aangeven.
Bevestigde aankoop:
2 februari 2017
Gepubliceerd op:
16 maart 2017
PEUGEOT 108 3-deurs
9
Aan 10
C.
silvolde nl-NL | Voor werk
haha dat is natuurlijk het dak. Dat hij helemaal open kan. Heerlijk genieten. Wat wil een mens nog meer
Er zijn geen beoordelingen geschreven
Bevestigde aankoop:
18 januari 2017
Gepubliceerd op:
9 maart 2017
PEUGEOT 108 3-deurs
8
Aan 10
R
westvoorne nl-NL | 2e auto
Zuinig en compact. Klein van buiten,groot van binnen.
Komt blikkerig over.
Bevestigde aankoop:
15 december 2016
Gepubliceerd op:
26 januari 2017
PEUGEOT 108 3-deurs
Lees meer reviews