Ontdek klantenbeoordelingen en reviews voor de PEUGEOT 108 3-deurs

Ontdek klantrecensies voor PEUGEOT 108 3-deurs
8.4
Aan 10
67 Reviews
  • Algemeen oordeel 8.4
  • Comfort 8.2
  • Bouwkwaliteit 8.3
  • Prestaties 8.0
  • Rijplezier 8.7
  • Praktisch 8.2
  • Brandstofverbruik 8.4
  • Uitrusting en specificaties 8.2
  • Prijs-kwaliteitverhouding 8.2
8
Aan 10
Guido
Hardenberg nl-NL | Recreatief
veel accessoires standaard,goede stoelen,zeer zuinig verbruik,veel ruimte voorin
materiaal dashboardkastklep aanzicht bodemplaat(er is allerlei uitstekend materiaal te zien) bereikbaarheid achterbank(3-deurs)via voorportieren
Bevestigde aankoop:
28 april 2017
Gepubliceerd op:
9 juni 2017
PEUGEOT 108 3-deurs
8
Aan 10
H.L.
Amsterdam nl-NL | Recreatief
Er zijn geen beoordelingen geschreven
De instap
Bevestigde aankoop:
27 maart 2017
Gepubliceerd op:
18 mei 2017
PEUGEOT 108 3-deurs
10
Aan 10
Henk
Lochem nl-NL | Recreatief
Het is een feestje om er in te rijden. Zeker met het open dakje!
Is mij nog niet opgevallen.
Bevestigde aankoop:
22 februari 2017
Gepubliceerd op:
5 april 2017
PEUGEOT 108 3-deurs
7
Aan 10
Zdenka
Amstelveen nl-NL | Recreatief
Prijs
Optreken, op snelheid komen
Bevestigde aankoop:
16 februari 2017
Gepubliceerd op:
5 april 2017
PEUGEOT 108 3-deurs
8
Aan 10
J.C. v V
Best nl-NL | Recreatief
Fijne stabiele wegligging, geweldige geluidsinstallatie, goede verlichting aan voorzijde. LED-lampjes standaard aan is een fraai en veilig idee. Model is mooi.
Ik erger me rot aan de verplichte veiligheidsgordel-signalen: mag ik als volwassene zelf beslissen of en wanneer ik die wil aanklikken? Geldt ook voor medepassagiers, vriend van me wilde ook 108 kopen, maar haakte om die reden af. Ook dashbord-verlichting overdag bij licht uit is niet handig: je vergeet daardoor soms bij schemer je verlichting aan te zetten. Kofferruimte is nét te kort om er een krat (boodschappen) in te zetten. Motor is niet echt fel. Brandstofverbruik is echt slechter dan de folders aangeven.
Bevestigde aankoop:
2 februari 2017
Gepubliceerd op:
16 maart 2017
PEUGEOT 108 3-deurs
9
Aan 10
C.
silvolde nl-NL | Voor werk
haha dat is natuurlijk het dak. Dat hij helemaal open kan. Heerlijk genieten. Wat wil een mens nog meer
Er zijn geen beoordelingen geschreven
Bevestigde aankoop:
18 januari 2017
Gepubliceerd op:
9 maart 2017
PEUGEOT 108 3-deurs
8
Aan 10
R
westvoorne nl-NL | 2e auto
Zuinig en compact. Klein van buiten,groot van binnen.
Komt blikkerig over.
Bevestigde aankoop:
15 december 2016
Gepubliceerd op:
26 januari 2017
PEUGEOT 108 3-deurs
7
Aan 10
J.A.
vlaardingen nl-NL |
dat hij pittig is kwa rijden
stoelen
Bevestigde aankoop:
2 november 2016
Gepubliceerd op:
21 december 2016
PEUGEOT 108 3-deurs
8
Aan 10
M.L.H.
Reuver nl-NL | Voor werk
Ruimte, stoelen, rij comfort
Ik heb geen verlichting in de kofferruimte.
Bevestigde aankoop:
20 oktober 2016
Gepubliceerd op:
5 december 2016
PEUGEOT 108 3-deurs
9
Aan 10
S.
Dordrecht nl-NL |
Gewoon alles het is zo leuk sportief model mat het kantel dak en m'n peronalisatie. Ik voel me zo heerlijk als ik er in rij. Geweldig
1 zwak punt vind ik de stoelen. Krijg hem niet naar m'n zin en wat klachten in m'n rug. Het is natuurlijk heel persoonlijk maar als m'n man rijdt heeft hij eigenlijk het zelfde probleem dat je een gevoelig plek krijgt onder in je rug. Dus ben eigenlijk wel benieuwd of daar meer mensen last van hebben?
Bevestigde aankoop:
30 juni 2016
Gepubliceerd op:
6 september 2016
PEUGEOT 108 3-deurs
Lees meer reviews