Connected Nav

Connected Nav

Route-aanpassing in real time, actuele verkeersinformatie, gevarenzones, weersomstandigheden, brandstofprijzen, beschikbare parkeerplaatsen... Alle services van een navigatiesysteem zijn verenigd in de Peugeot Connect Nav.

Bespaar tijd en profiteer optimaal van uw reis met de services van Peugeot Connect Nav: actuele verkeersinformatie, tankstations, parkeergelegenheden, weerberichten en lokale point’s of interest.

Updaten van de kaartgegevens

Update uw kaartgegevens zodat optimaal kan worden geprofiteerd van de functies van het GPS. Als u regelmatig update, dan profiteert u van:

  • Optimale routes die worden berekend met gebruik van de nieuwste wegen en doorgevoerde correcties
  • De best mogelijke dekking van de Info Traffic Service
  • Signaleren van actuele bezienswaardigheden op uw route

Waarom een kaart update?
Elk jaar komen er nieuwe wegen bij, worden rijrichtingen gewijzigd, breiden steden hun voetgangersgebied uit en worden straten afgesloten voor het autoverkeer. Deze wijzigingen hebben gevolgen voor de route die door uw navigatiesysteem gekozen zal worden om u naar uw bestemming te leiden.

Optimale routes
Zorg voor een regelmatige kaartupdate van de kaartgegevens van uw navigatiesysteem om te kunnen profiteren van een optimale routebegeleiding. Zo wint u kostbare tijd en maakt u minder kilometers om op de plaats van bestemming te komen.