Connect 3D-navigatiesysteem

/image/34/3/peugeot-3008-2016-226-fr.358343.jpg

LAAT U LEIDEN

In een Peugeot ervaart u een nieuwe manier van reizen. Dankzij het navigatiesysteem met kaartgegevens in 3D, spraakherkenning en realtime Connect-services krijgt het rijden een nieuwe dimensie.

Om u het rijden nog gemakkelijker te maken heeft Peugeot de TomTom-services in het connectieve multimediasysteem geïntegreerd.

/image/34/4/capture-cran-nav-v2.241888.358344.jpg
  • U kunt uw route exact bekijken dankzij de kaartgegevens in 3D, afhankelijk van het Europese landi waar u zich bevindt. Om er zeker van te zijn dat u altijd de beste route neemt, krijgt u levenslang gratis updates van de kaartgegevens (4 keer per jaar) door middel van overdracht vanaf een USB-stick.
  • Dankzij de in real time bijgewerkte verkeersinformatie wordt altijd automatisch de optimale route berekend. De geschatte aankomsttijd is betrouwbaarder en exacter, voor een rustiger gevoel onderweg.
  • Reizen was nog nooit zo gemakkelijk dankzij het Connect 3D-navigatiesysteem! Bent u op zoek naar het tankstation met de laagste brandstofprijzen? Of naar een vrije parkeerplaats in uw omgeving. Wilt u het weer onderweg weten? Of een adres (restaurant, winkel) opzoeken of een bezienswaardigheid bezoeken? Stel uw vraag aan het Connect 3D-navigatiesysteem! Dankzij de spraakherkenning hoeft u alleen maar uit te spreken wat u zoekt. U hoeft uw handen dus niet meer van het stuurwiel te halen. En zelfs in het buitenland kunt u in uw eigen taal blijven praten!

Het abonnement op al deze services is de eerste 3 jaar gratis en daarna tegen betaling uit te breiden of te verlengen. Dankzij de bij PEUGEOT Connect SOS en Assistancei inbegrepen simkaart werkt het systeem autonoom, zonder bijkomende kosten.

OPTIE GEVARENZONES: VEILIG EN ZORGELOOS RIJDEN

/image/34/5/capture-cran-nav-zone-de-danger.358345.jpg

Voor extra veilig en zorgeloos rijden kunt u bij PEUGEOT kiezen voor de optie Gevarenzonesi.

In Frankrijk wordt u, conform de geldende wettelijke voorschriften, ongeveer 400 meter voor het binnenrijden van een gevarenzone (inclusief zones waar veel ongevallen plaatsvinden) gewaarschuwd door middel van geluidssignalen en visuele signalen.

Het Connect 3D-navigatiesysteem geeft in andere Europese landen waar dat is toegestaan de locatie aan van flitspalen, mobiele radars, trajectcontroles en roodlichtcamera's.

MIRROR SCREEN: DE SPIEGEL VAN UW SMARTPHONE

Dankzij Mirror Screen kunt u via het touchscreen van uw Peugeot de apps van uw smartphone gebruiken, als ze compatibel zijn met Android Autoi, Apple CarPlayTMi of MirrorLink®i.