Peugeot 208

Compacte auto's, zuinig en veelzijdig

Klein maar fijn. Ondanks hun geringe afmetingen zijn deze compacte auto’s voorzien van een scala aan technologieën waardoor u volop geniet van het rijden. Ze hebben alle kenmerken van een echte Peugeot: zeer zuinig, een comfortabel interieur en een elegant uiterlijk.

Of u nu ergens een kopje koffie gaat drinken of naar uw werk moet, een wendbare auto is in de stad ideaal. Met deze compacte auto‘s hoeft u smalle straatjes absoluut niet te mijden; ze zijn geknipt voor het stadse leven. Bovendien zijn ze ongekend zuinig. U merkt het zodra u instapt: de perfecte balans tussen werk en plezier.

Technologie staat in deze tijd centraal. Achter het stuur van deze compacte auto’s maakt dat het rijden een stuk gemakkelijker. Zo zijn de meeste versies van de 208 voorzien van het innovatieve Stop & Start-systeem, waardoor u in het drukke stadsverkeer brandstof bespaart. Ook kunt u kiezen voor Actieve parkeerhulp voor eenvoudig inparkeren in de kleinste parkeervakken.
 
Maak direct een proefrit in een van de compacte modellen van Peugeot of scroll omlaag voor meer informatie over deze zuinige 3-deurs- of 5-deursmodellen.
 
Uw oude auto inruilen voor een compacte Peugeot? Bereken direct uw inruilwaarde met de Peugeot taxatietool.
.