Peugeot Betaalplan

Zekerheid en overzichtelijkheid

Met het Peugeot Betaalplan leent u het bedrag om de aankoop van uw Peugeot mogelijk te maken en koopt u de auto onder eigendomsvoorbehoud van de dealer. Onder eigendomsvoorbehoud wil zeggen dat u na betaling van de laatste termijn formeel eigenaar van de auto wordt. De auto die u financiert dient zelf als onderpand. De eventuele aanbetaling verrekent u zelf met uw dealer. De rest van de aanschafwaarde wordt door Peugeot Finance rechtstreeks aan hen betaald. Dit bedrag betaalt u vervolgens in gelijke maadtermijnen terug. Deze maandtermijn bestaat uit zowel rente als aflossing.

Extra Zekerheid

Extra Zekerheid

Peugeot Finance biedt u als extra zekerheid een gratis overlijdensrisicodekking voor de eerste contractant (deze dekking is geldig tot de leeftijd van 67 jaar is bereikt).

Bereken uw financiering

Met onze budgetcalculator krijgt u makkelijk en snel inzicht in de financieringsmogelijkheden voor uw situatie. Klik hieronder en volg de stappen.

ZOEK UW PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.