/image/71/6/peugeot-208-2014-085-fr.9716.jpg

EEN SLIMMERE, VEILIGERE EN LEUKERE MANIER OM UW iPHONE IN UW AUTO TE GEBRUIKEN

Met Apple CarPlay™ kunnen iPhone-gebruikers op intuïtieve wijze bellen, navigeren, naar muziek luisteren en berichten bekijken met slechts één gesproken commando of vingerbeweging. Terwijl u uw ogen op de weg gericht houdt, kunt u via het touchscreen van de auto of de spraakcommandotoets op het stuurwiel het spraakbedieningssysteem Siri inschakelen. Met Siri hebt u toegang tot al uw contacten, kunt u bellen en kunt u berichten afluisteren en dicteren zonder afgeleid te worden.
 

Apple CarPlay™ levert u, dankzij de gebruiksvriendelijkheid van Kaarten, intuïtievere route-aanwijzingen doordat rekening wordt gehouden met de actuele verkeerssituatie, geanticipeerd wordt op uw bestemming op basis van recent afgelegde trajecten en recente contacten, e-mails of tekstberichten, en u geïnformeerd wordt over uw aankomsttijd. U kunt ook het adres van uw bestemming dicteren aan Siri.
 

Apple CarPlay™ biedt u ook de mogelijkheid om tijdens het rijden te profiteren van muziek-apps zoals Spotify of Stitcher.
 

COMPATIBELE SMARTPHONES
iPhone 5, 5C, 5S, 6, 6+, 6s & 6s+