All-in tarief olie verversen

/image/06/1/peugeot-ndp-1506pb-vidange.10061.jpg

OLIE VERVERSEN

- De juiste olie voor uw auto (maximaal 5 liter)
- Het oliefilter
- Het arbeidsloon
- De Peugeot-inspecties met een overzicht van de werkzaamheden

GOED OM TE WETEN

OLIE VERVERSEN

SMEERMIDDELEN
Laat de motorolie regelmatig verversen. Vervang de olie door een olie die aan de Peugeot-normen voldoet. Zo weet u zeker dat de motor en het uitlaatsysteem van uw auto lang meegaan.

DE ZEKERHEID VAN DE PEUGEOT-NORMEN
Peugeot stelt strengere eisen aan motoroliën dan de Europese normen. Onze normen garanderen een doeltreffend onderhoud en een langere levensduur van de auto.

ORIGINELE PEUGEOT-ONDERDELEN

FABRIEKSKWALITEIT
De originele onderdelen voldoen aan dezelfde eisen als de onderdelen die af fabriek op uw auto zijn gemonteerd. De originele Peugeot-onderdelen worden gemaakt van materiaal met de vereiste kwaliteit. Met deze onderdelen zijn de betrouwbaarheid, een lange levensduur en de veiligheid van uw auto gegarandeerd. Ze zijn de garantie voor een optimale kwaliteit van uw Peugeot.

ONS COMMITMENT

/image/08/1/508-1407pc008.10081.jpg

EEN ALL-IN TARIEF

De all-in tarieven van Peugeot zijn inclusief arbeidsloon en onderdelen met 1 jaar garantie. De prijs wijkt niet af van de offerte of de prijsopgave. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en dat is wel zo fijn: de prijzen liggen vast.

/image/07/7/peugeot-208-2015-617-fr.10077.jpg

GEEN OVERBODIGE KOSTEN

De technici van Peugeot voeren de benodigde reparaties uit en leggen u altijd uit waarom de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Zo bent u zeker van een nauwkeurige en professionele controle door de technici van het Peugeot-netwerk.

/image/07/9/peugeot-308-2014-126-fr.10079.jpg

KWALITEIT

Het binnen het Peugeot-netwerk laten uitvoeren van controles en reparaties heeft veel voordelen voor u. De all-in tarieven zijn gunstig en de werkzaamheden worden door de technici van Peugeot uitgevoerd.

ZOEK EEN PEUGEOT VESTIGING

Er is een probleem met het laden. Probeer het later nog eens. Neem gerust contact met ons op als het probleem blijft bestaan.