Peugeot 208 Blue Lion

208 BLUE LION: ROYAAL RIJDEN VOOR EEN SCHERPE PRIJS

Wie zowel sportief als comfortabel wil rijden, komt vanzelf bij de Peugeot 208 uit. En nu is er een speciale uitvoering: de 208 Blue Lion. Deze uitvoering is standaard uitgerust met de meest gekozen opties zoals touchscreen met navigatie, Apple CarPlay, MirrorLink en Connect SOS. Voor een hele scherpe prijs krijgt u een auto uitgevoerd met veel opties. U rijdt al in een Peugeot 208 Blue Lion vanaf € 299 p/m als Private Lease.

PEUGEOT ToGo: €750 VOORRAADVOORDEEL

OP EEN NIEUWE 208 BLUE LION

Peugeot ToGo: dat betekent direct en extra voordelig een nieuwe Peugeot rijden. Als u nu een nieuwe Peugeot 208 uit onze voorraad koopt, profiteert u van maar liefst € 750 extra voorraadvoordeel. Dit aanbod geldt boven op alle andere aanbiedingen. In combinatie met de extra inruilwaarde kan uw totale voordeel oplopen tot wel € 2.250. U moet wel snel zijn, want deze actie is geldig tot en met 31 januari aanstaande.

Peugeot 208 Blue Lion al vanaf €16.760

De 208 Blue Lion is standaard uitgerust met de meest gekozen opties, zoals o.a.:

  • Peugeot Connect Navigatiesysteem
  • Peugeot Connect SOS: Veilig op weg met de 24-uurs alarmcentrale van Peugeot
  • Parkeerhulp achter
  • DAB+ digitale radio
  • Mirrorscreen: Apple CarPlayTM en MirrorLink®
  • 7 inch Touchscreen

SPORTIEVE RIJEIGENSCHAPPEN

/image/97/6/wk5215_rijeigenschappen_633x400.17976.jpg

Het kwalitatief hoogwaardige interieur van de PEUGEOT 208 valt op door zijn strakke design. Dankzij de PEUGEOT i-Cockpit zijn alle functies gemakkelijk en snel te bedienen. De PEUGEOT i-Cockpit, die bestaat uit een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot touchscreeni, biedt u een intense rijbeleving om optimaal te genieten van het dynamische, scherpe en veilige rijkarakter van deze auto.

PEUGEOT PRIVATE LEASE

Keurmerk Private Lease

Ook de Peugeot 208 Blue Lion is leverbaar als Private Lease vanaf € 299 per maand. Wilt u meer opties of bent u benieuwd wat andere Peugeot-modellen per maand kosten? Ga dan snel naar onze Private Lease calculator en ontdek uw mogelijkheden.

Disclaimer
Genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs gebaseerd op een nieuwe 208 Blue Lion en is inclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, leges en de onvermijdbare kosten rijklaarmaken. Op de Peugeot 208 Blue Lion-uitvoering is geen extra inruilwaarde van toepassing. Peugeot Private Lease is een product van PSA Finance en wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. Vermelde vanaf Private Lease-prijs is gebaseerd op een Peugeot 208 Blue Lion 1.2 PureTech 82 5-drs. Prijzen zijn gebaseerd op een leasetermijn van 48 maanden en 10.000 km per jaar, incl. BTW. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Zie https://privatelease.peugeot.nl voor alle voorwaarden. Wijzigingen voorbehouden. Vraag bij uw dealer naar de voorwaarden.

De Peugeot ToGo-actie met € 750 extra voorraadvoordeel geldt op alle Peugeot 208 voorraadmodellen.  Actieaanbod is geldig boven op alle andere acties. De Peugeot ToGo-actie is geldig t/m 31 januari 2017. De uiterste registratiedatum om voor de actie in aanmerking te komen is 31-01-2017. Wijzigingen voorbehouden. Vraag bij uw dealer naar de actievoorwaarden.