Peugeot 108

108 BLUE LION: ROYAAL RIJDEN VOOR EEN SCHERPE PRIJS

De Peugeot 108 is een compacte stadsauto met een rijke uitrusting en sportieve uitstraling. Uniek dankzij de bijzondere thema's en interieurstijlen. En nu is er een speciale uitvoering: de 108 Blue Lion. Deze uitvoering is standaard uitgerust met de meest gekozen opties  zoals bijvoorbeeld; airconditioning, mistlampen en elektrisch bedienbare voorportierruiten. Voor een hele scherpe prijs krijgt u een auto uitgevoerd met veel opties.

Peugeot 108 Blue Lion nu vanaf €199 per maand

Tijdelijk is het extra interessant om te kiezen voor een Peugeot 108 Private Lease. De Peugeot 108 Blue Lion rijdt u nu al voor €199 per maand, in plaats van €229 per maand. Als u vóór 31 maart 2017 een contract afsluit, komt u in aanmerking voor deze actie.

De Peugeot 108 Blue Lion is standaard extra uitgerust met:

  • Airconditioning
  • Mistlampen
  • Elektrisch bedienbare voorportierruiten
  • Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening
  • Radio/ MP3-speler met stuurwielbediening en Bluetooth-Carkit

Wilt u meer weten of bent u benieuwd wat uw mogelijkheden zijn met betrekking tot Peugeot Private Lease? Ga dan snel naar onze Private Lease-calculator en ontdek uw mogelijkheden. Of neem snel contact op met uw Peugeot-dealer.

Peugeot 108

Peugeot 108 Blue Lion vanaf €12.310

108 Blue Lion vanaf:   €12.310
Extra inruilwaarde: - €500
108 Blue Lion inclusief extra inruilwaarde:   €11.810

De 108 Blue Lion is standaard uitgerust met de meest gekozen opties, zoals o.a.:

  • Airconditioning
  • Mistlampen
  • Elektrisch bedienbare voorportierruiten
  • Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening
  • Radio/mp3-speler met stuurwielbediening en bluetooth-carkit

Peugeot Private Lease

Keurmerk Private Lease

Disclaimer
Genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs gebaseerd op een 108 Blue Lion en is inclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, leges en de onvermijdbare kosten rijklaarmaken.  Peugeot Private Lease is een product van PSA Finance en wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. Vermelde vanaf Private Lease-prijs is gebaseerd op een Peugeot 108 Blue Lion 1.0 e-VTi 68 3-drs. Prijzen zijn gebaseerd op een leasetermijn van 48 maanden en 10.000 km per jaar, incl. BTW. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Zie https://privatelease.peugeot.nl voor alle voorwaarden. Wijzigingen voorbehouden. Vraag bij uw Peugeot-dealer naar de voorwaarden.