Peugeot 108

108 BLUE LION: ROYAAL RIJDEN VOOR EEN SCHERPE PRIJS

De Peugeot 108 is een compacte stadsauto met een rijke uitrusting en sportieve uitstraling. Uniek dankzij de bijzondere thema's en interieurstijlen. En nu is er een speciale uitvoering: de 108 Blue Lion. Deze uitvoering is standaard uitgerust met de meest gekozen opties  zoals bijvoorbeeld; airconditioning, mistlampen en elektrisch bedienbare voorportierruiten. Voor een hele scherpe prijs krijgt u een auto uitgevoerd met veel opties.

PEUGEOT ToGo: €750 VOORRAADVOORDEEL

OP EEN NIEUWE 108 BLUE LION

Peugeot ToGo: dat betekent direct en extra voordelig een nieuwe Peugeot rijden. Als u nu een nieuwe Peugeot 108 uit onze voorraad koopt, profiteert u van maar liefst € 750 extra voorraadvoordeel. Dit aanbod geldt boven op alle andere aanbiedingen. In combinatie met de extra inruilwaarde kan uw totale voordeel oplopen tot wel € 1.750. U moet wel snel zijn, want deze actie is geldig tot en met 31 januari aanstaande.

Peugeot 108

Peugeot 108 Blue Lion vanaf €12.310

De 108 Blue Lion is standaard uitgerust met de meest gekozen opties, zoals o.a.:

  • Airconditioning
  • Mistlampen
  • Elektrisch bedienbare voorportierruiten
  • Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening
  • Radio/mp3-speler met stuurwielbediening en bluetooth-carkit

Peugeot Private Lease: tijdelijk 1e maandtermijn terug

Keurmerk Private Lease

Ook de Peugeot 108 Blue Lion is leverbaar als Private Lease vanaf € 229 per maand. Tijdelijk krijgt u op een Peugeot 108 Private Lease de eerste maandtermijn terug. Wilt u meer opties of bent u benieuwd wat andere Peugeot-modellen per maand kosten? Ga dan snel naar onze Private Lease calculator en ontdek uw mogelijkheden.

Disclaimer
Genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs gebaseerd op een 108 Blue Lion en is inclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, leges en de onvermijdbare kosten rijklaarmaken. Op de Peugeot 108 Blue Lion-uitvoering is geen extra inruilwaarde van toepassing. Peugeot Private Lease is een product van PSA Finance en wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. Vermelde vanaf Private Lease-prijs is gebaseerd op een Peugeot 108 Blue Lion 1.0 e-VTi 68 3-drs. Prijzen zijn gebaseerd op een leasetermijn van 48 maanden en 10.000 km per jaar, incl. BTW. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Zie https://privatelease.peugeot.nl voor alle voorwaarden. Wijzigingen voorbehouden. Kijk bijgaande link voor de volledige voorwaarden mbt de ‘Eerste maandtermijn terug-actie. Vraag bij uw dealer naar de voorwaarden.

De Peugeot ToGo-actie met € 750 extra voorraadvoordeel geldt op alle Peugeot 108 voorraadmodellen.  Actieaanbod is geldig boven op alle andere acties. De Peugeot ToGo-actie is geldig t/m 31 januari 2017. De uiterste registratiedatum om voor de actie in aanmerking te komen is 31-01-2017. Wijzigingen voorbehouden. Vraag bij uw dealer naar de actievoorwaarden.