Nieuwe 2008 SUV

Nieuwe 2008 SUV

ONTDEK DE NIEUWE 2008 SUV GRIP OP DE ELEMENTEN

NIEUW DESIGN

i

De nieuwe PEUGEOT 2008 SUV is een SUV die u uitnodigt om er op uit te gaan. De nieuwe voorzijde geeft de auto een krachtige uitstraling. Het design heeft alle kenmerken van een compacte SUV. Voorbeelden daarvan zijn de spatschermverbreders, de verticale grille en de beschermplaten die de carrosserie beschermen. Waar u ook rijdt met de nieuwe PEUGEOT 2008 SUV, u kunt er altijd op rekenen dat hij de elementen bedwingt.

PEUGEOT i-Cockpit®

i

De Peugeot i-Cockpit® zorgt voor een bijzondere rijbeleving: de strakke cockpit voorkomt dat u onnodig wordt afgeleid en nodigt u uit erop uit te trekken.

Het compacte stuurwiel zorgt ervoor dat u uw armen dichter bij elkaar kunt houden en uw handen lager kunt positioneren: zo kunt u gemakkelijker en meer ontspannen sturen.

U kunt zich altijd op de weg blijven concentreren! Dankzij het met blauwe led-verlichting omgeven head-up instrumentenpaneel hebt u alle essentiële informatie permanent in uw blikveld. Dat maakt het rijden extra veilig en ontspannen.

Bovendien kunt u alle uitrusting van uw 2008 SUV bedienen via het 7 inch touchscreen.

GRIP CONTROL®

i

Modder? Sneeuw? Zand? Bedwing de elementen met de Grip Control®. Met dit systeem kunt u voor een optimale tractie van uw PEUGEOT 2008 SUV eenvoudig de aandrijving van de voorwielen aanpassen aan de ondergrond met behulp van de regeling van het ESP.

Dit systeem wordt geleverd op de motoren met een vermogen vanaf 100 pk in combinatie met een handgeschakelde versnellingsbak of een automatische transmissie en 16 of 17 inch-velgen met Mud & Snow-banden (in heel Europa toegestaan in plaats van winterbanden), voor een maximale veiligheid in de stad en daarbuiten.

U hoeft voor geen enkele weg terug te deinzen dankzij de 5 rijstanden van de Grip Control®, die met de draaiknop op de middenconsole geselecteerd kunnen worden: Standaard, Sneeuw, Offroad, Zand en ESP Off.

MIRROR SCREEN

i

Als uw smartphone compatibel is met MirrorLink® of Apple CarplayTM, profiteert u van volop gebruiksgemak doordat u de apps van uw smartphone via het 7 inch touchscreen van het dashboard kunt gebruiken.

Voor een optimale weergave en een veilig gebruik van de apps in de auto worden de compatibele apps op het 7 inch touchscreen weergegeven met een speciaal voor gebruik tijdens het rijden ontwikkelde interface.

PureTech-MOTOR en EAT6

i

De nieuwe PEUGEOT 2008 SUV met de 1.2 PureTech 110 S&S-motor kan worden gekoppeld aan de automatische transmissie EAT6. Deze transmissie staat zowel in de stad als op buitenwegen borg voor een laag brandstofverbruik en levert nog intensere rijsensaties. Dankzij de Quickshift-technologie kan deze transmissie snel en vloeiend schakelen.

/image/53/6/peugeot_suv2008_brandstofverbruik.23536.jpg

BRANDSTOFVERBRUIK

* Met brandstofbesparende banden met zeer lage rolweerstand.
** Met brandstofbesparende banden met ultralage rolweerstand.
(1) Volgens richtlijn 99/100/CE - EU-typegoedkeuring.
(2) Uitvoering met extra laag brandstofverbruik. BVM5: handgeschakelde versnellingsbak met 5 versnellingen.

BVM6: handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen.
ETG5: elektronisch gestuurde versnellingsbak met 5 versnellingen.
EAT6: automatische transmissie met 6 versnellingen (Efficient Automatic Transmission 6).
S&S : Stop & Start.